Mados Vieno Krūtinėmis Kratinys Plonas Juosmens Liemenė Slim V-kaklo Oficialų Vest Moterų Black Pečiais Kostiumas, Liemenė

€22.97

-10%

€25.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liemenė, kaklaraištis, liemenė modelius vaikai, triušio liemenę, Pigūs liemenė, kaklaraištis, Aukštos Kokybės liemenė modelius vaikai, Kinija vest triušis Tiekėjų.

prekės informacija

spauskite čia norėdami daugiau naujų elementų:

http://Kapt.lt/store/205641

Tai sian dydžio, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.

Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.

Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių , 1 colis=2,54 cm Dydis(cm) Krūtinės Juosmens Reguliuojamo Ilgio Peties S 84 72 55 30 M 88 76 56 31 L 92 80 57 32 XL 96 84 58 33

Susisiekite su mumis:

1. Jei jums reikia kartu pristatymas iki Express (EMS, "FedEx", UPS). Mes bus rasti mažiausią kainą jums!

2. Jei esate iš naujo-pardavėjų poreikius drop laivyba. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau kokybės mados su savo klientais! Mes negalime atskleisti, bet mūsų informaciją, tik jūsų vardu.

MŪSŲ PASLAUGOS

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

MOKĖJIMO

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms. Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

MUITŲ IR MOKESČIŲ

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje. Mes padėsime jums, pripažinęs, kad daiktas kaip "dovaną" su mažos vertės.

GRĮŽTI & KEISTIS

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus. Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija. Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus. Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums. Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes vertiname tai labai daug. Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Ačiū už pirkinius , linkiu gerai praleisti laiką čia! Ateiti dar kartą, mes atnaujinti nauji elementai kasdien !

Prekės Pavadinimas PJ.SDZM
Dydis S, M, L, XL
Modelio Numeris DT36210
Stilius Streetwear
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Lytis Moteris
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
Modelio Tipas Kietas
Apykaklės V-Kaklo
Apdaila Kišenės,Varčias
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 6cm (5.91in x 5.91in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai