Crystal vestuvių puošmena, gėlių stovas, Vestuvių Tiekimo 10vnt/daug

€412.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stendas galia, vestuvių mokėjimo, nuolatinis pelėda, Pigūs stovėti galia, Aukštos Kokybės vestuvių mokėjimo, Kinija nuolatinis pelėda Tiekėjų.

Dydis Info: Aukštis 70cm Spalva: Skaidrus Medžiaga: Akrilas Dėmesio: patogiam transportavimui, mes atsiųsime dalimis, atskiru, jums reikia surinkti juos sau, ji yra labai lengva :) Jei jums reikia kitos spalvos, taip pat mes galime padaryti už jus, dėl išsamesnės informacijos, prašome susisiekti su mumis :) kaina tik gėlių stovai ir be kitų priedų, pavyzdžiui, gėlių ir pan... Mes stengiamės, kad paketas prekes labai gerai,bet kartais ilgai pristatymo,ten gali būti kai kurie šiek tiek scrach arba-forma,tačiau tai neturės įtakos gera išvaizda ir naudoti,mes negalime priimti jokių ginčų ar grąžinti, nes ji.tikimės, kad jūs galite suprasti!

Įsitikinkite, kad jūsų paketas gali būti atvyksta greičiau ir saugiau , pls palikti aiškiai laivybos informacijos,Jei jūs norite padaryti didelį užsakymą,prašome susisiekti su manimi elektroniniu paštu,kad visi laivo vandenyno ir apmokėjimas banko arba western union.

Pastaba: Kiekvienas klientas turi savo pareigą mokėti mokesčius savo šalyse. Mes pripažins, kad tikrasis vertė pristatymo agentas prašymą už užsakytas prekes, jei jums nereikia palikti, bet kokias žinutes, kai jūs pateikiate užsakymą, tai ne problema jei norite mums paskelbti mažos vertės už jūsų prekes, tačiau jūs turėtumėte imtis rizikos būti amerced pagal jūsų užsakymą. dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Funkcija Stalo Vaza
Stilius Europa
Modelio Numeris xxx
Medžiaga Metalo
Dydis M
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 32.0kg (70.55lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)

Panašūs produktai