BTOD 6 Port USB Įkroviklis 30W Smart Už iPhone 5 5S 6 6S 7 Plus SE "iPad" LG, "Samsung" ir "Huawei ZTE, "Lenovo" Nexus KINTAMOSIOS srovės Maitinimo Adapteris

€17.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb įkroviklis 30w, USB įkroviklis, port usb įkroviklis, Pigūs usb įkroviklis 30w, Aukštos Kokybės usb įkroviklis, Kinija port usb įkroviklis Tiekėjų.

KINTAMOSIOS srovės Namų Įkrovikliu:

Nešiojamų dydžio, lengva nešiotis.

Greitai Įkrauti Tech

Greitas įkrovimas, padidinti efektyvumą ir sutaupyti laiko.

Pažangi Pripažinimo Dabartinis

Kai kurie telefonai su fiksuota išėjimo, kai Tablet PC " yra ne tas pats, taigi 6 uostuose yra protingas pripažinimo maksimali išėjimo įrenginio pasiekti greitai, apmokestinimo poveikis.IC smart identifikavimo įkrovimo srovę, pvz., o 6 pildyti, mokestis planšetinis kompiuteris automatiškai atpažįsta maksimali išėjimo srovė yra 2.1, automatiškai nukreiptas į UBS uostas yra galia, už savo išmanųjį telefoną 1.0 A, jis automatiškai bus nukreiptas į UBS uosto yra 1.0 išvesties.

Tikrai Universalus Dizainas

O siūlo blazing greitai įkrauti mūsų plečiasi skaičius suderinamus prietaisus, novatoriškas įkroviklį, gali taip pat imti vyresnio amžiaus smartphonach ir tablečių ne įrengtas,su IC technologija.Smart identifikavimas, naudojant naujausias skaitmeninių produktų įkrovimo srovę pažangios automatinio aptikimo, netoli apsaugoti savo Mobilephone, DV, skaitmeninių fotoaparatų ir kitų skaitmeninių prietaisų, smarkiai didinti produktų saugos ir eksploatavimo.

Saugaus Įkrovimo Garantuotas

Apsvaiginimo Turbo Įkroviklis turi patvirtintą IC. USB smart 0.1 A-2.1 išėjimo galia automatinė protingas pripažinimo, protingas microarray per-temperatūra, nuo srovės, perkrovos, trumpo jungimo apsauga, automatinio atkūrimo iki įprasto krovinio.Pramonės kokybės medžiagos ir aukščiausios kokybės schema užtikrinti saugiausią įkrovimo patirtis ne visą laiką, siekiant apsaugoti savo prietaisą ir turtą.

*Naudoti tik patalpose. Įvestis: AC 110V-240V, 50/60Hz, 1.0 A. Taikomas skaitmeninių produktų su įėjimo įtampa 5.0 V 5%.

Išėjimo Įtampa: 5.0 V Išėjimo Srovė:6.0 A. MAKS. Išėjimo Galia:30W MAX. USB Išėjimas:Dabartinė Protingas Paskirstymas. Single-port Išvesties galia:2.4 MAKS. Matmenys: Apytiksl. 105 x W55 x H33mm.

Įkroviklio Svoris: 0.29 lb (130 g). Kabelio Ilgis:150cm.

Spalva: Juoda Pakuotė: 1*Stalinis Įkroviklis, 6 USB 1*AC Kabelio ES/JAV/jungtinė karalystė

USB 6
Įėjimas 100-240 V/A 0.3
Tipas Kelionės
Kištuko Tipas ES/JAV/JP/UK
Modelio Numeris 6 Prievadai USB Įkroviklis
Single-port Išvesties 2.4 MAKS.
galia 30W
Galia 5V6.0A
Išvesties Sąsaja USB
Pavadinimas 6 USB Multi Port Įkroviklis Stotis
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos No
Kokybės sertifikavimo FCC,CE,RoHS
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
Suderinamos Prekės "SONY", "LG", "Blackberry", Meizu, "Nokia", HTC, "Lenovo", "Samsung", "Motorola", ZTE, "Universal", xiaomi,Huawei,Kiti,Apple
Funkcija Buriavimo Formos
Išėjimo Srovė Protingas Paskirstymas Dabartinis
Prekės Pavadinimas btod
kintamosios srovės kabelis 1,5 m
spalva Juoda
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.32kg (0.71lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 7cm (7.87in x 5.91in x 2.76in)

Panašūs produktai