NOKOTION Mainboard BA92-10565A BA92-10565B samsung XE550C22 nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė intel HM70 SR0FK Pentium CPU 867

€65.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, skirta "samsung", mainboard intel, nešiojamas mainboard, Pigūs nešiojamas plokštė, skirta "samsung", Aukštos Kokybės mainboard intel, Kinija nešiojamas mainboard Tiekėjų.

2.Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su Kapt.lt. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo. 3.Mokėjimas turi būti baigtas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

Jei yra kokių nors problemų ar klausimų apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis el. Paštu arba Trandemanger arba Palikite Žinutę į jūsų užsakymą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime !

1.Mes atsiųsime plokštė per 3-5 dienas nuo pirkėjo mokėjimo patikrinti Kapt.lt. 2. Mūsų kainos nėra įskaitant paskirties muito.Mes atsakingi už Kinijos užsakymą. 3. Mes per DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT/Swiss Post/ Aramex /ePacket skirtingi regionai naudoja skirtingus pristatymo būdus pristatymas į tarptautinę erdvę . DHL bus užtrunka apie 4-8 darbo dienas, labiausiai šalies UPS bus užtrunka apie 4-8 darbo dienas, labiausiai šalies AVS bus trunka apie 5-15 darbo dienų labiausiai šalies Šveicarijos Paštu bus užtrunka apie 20-60 darbo dienų labiausiai šalyje

Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas visą laiką. Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes stengiamės išspręsti,prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes duoti jums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų patvirtinę jūsų užsakymą. Jei esate patenkintas savo daiktus gavo,prašome padaryti tą patį už mus.Ačiū!

Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Prekės Pavadinimas NOKOTION
FSB / HT Standartas
Atminties Tipas EDO DRAM, SDRAM,DDR3
Prekės Būklė Panaudota
Su CPU Taip
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Formos Koeficientas ATX
Pakuotė Taip
Uostai Wifi,USB 2.0,Ethernet
Chipset Gamintojas "Intel"
Pradžios Data 2011
Lizdo Tipas Lizdas 2
Kietojo Disko Sąsaja SATA
Lustų rinkinys A55
PROCESORIAUS Tipas "Intel"
Modelio Numeris XE550C22
Atminties kanalo Dvigubas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)

Panašūs produktai