Nemokamas Pristatymas 100vnt/Daug Gintaro Spalvos ,kaip 14mm Kristalas, Snaigė, Karoliukų, 1 Skylė Svetainė/Valgomasis Kambarys Viešbutis Lempos Apdaila

€11.24

-14%

€13.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Nemokamas Pristatymas 100vnt/Daug Gintaro Spalvos ,kaip 14mm Kristalas, Snaigė, Karoliukų, 1 Skylė Svetainė/Valgomasis Kambarys Viešbutis Lempos Apdailos dydis : kaip 14mm skylių : 1 Skylės medžiagos : kristalai, stiklas, naudoti : pagrindinis puslapis/Vestuves/Šalis Dekoro naudoti : Stiklo Kristalų Karolius, Šviestuvai Krištolo Sietynas Lempos

Apšvietimo Dalis Lašai Pakabučiai Prizmės Kabinti Galss Šviesos Pakabukas Pagrindinis Puslapis/House"

Puošimas, Vestuvių Papuošimas Šviestuvo Dalis Reikmenys Aštuoniakampis Rutuliukų Grandinė

Užuolaidų ir Liustra Dekoro.

Valentino Dieną, Velykų sekmadienį Priedai

Helovinas, Padėkos Diena Tyli Naktis Kalėdų Dieną Ir Naujųjų Metų Dekoro Aksesuarai Dovanos

Motinos Diena, Tėvo Diena Dovanos

April Fool ' s Day Priemonė, Rekvizitas, Jei norite, kad kiti kiekio,susisiekite su manimi arba spustelėkite paveikslėlį kaip rodo taip: Mes turime įvairių spalvų į vieną skylę, jūs galite pasirinkti,jei norite kitų spalvų,galite spustelėkite paveikslėlyje, arba susisiekite su manimi,ačiū, Jei norite kaip 14mm kitos spalvos snaigės karoliukai, dvi skyles,prašome susisiekti su manimi,ačiū. Mes crystal factory,kiekis sandėliuose yra didelis, ir mes turime daug spalvų ir dydžių yra jūsų pasirinkimas,galite pasirinkti tyčia pagal jūsų poreikį ir galime sudaryti individualų dydį ir spalvą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pastaba: 1) gaminio nuotraukas, gal šiek tiek spalvų skirtumas ir didesnis arba Mažesnis, nei realiai vienas. Prašome patikrinti, spalvą ir dydį, prieš perkant !!! 2) Importuoja muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į kainą. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 100% Pasitenkinimas Garantuotas: Jei esate nepatenkinti pirkimai dėl bet kokios priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kol jums jaustis patenkintas. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketus.Ačiū. Susisiekite su Mumis: Mes atsakysime per 24 val. (įskaitant savaitgalius ir švenčių dienomis ).Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Jūs galite siųsti laišką į mus. Jei jūs pasakykite mums savo elektroninio pašto, kai jūs su mumis ,mes pasistengsime atsakyti greičiau ir paprasčiau. Dėkojame, peržiūrintys šį sąrašą! Pakavimo Informacija Vieneto Tipas:gabalas Pakuotės Svoris: 0.600 kg (1.32 lb.) Pakuotės Dydis: 30cm x 20cm x 10cm (11.81 x 7.87 x 3.94 in)

Elemento Tipas Krištolo Sietynas
Appliation Pagrindinis Puslapis/Vestuves/Dalis Apdaila
Prekės Pavadinimas HBL
Plotis 14mm
Skersmuo Kaip 14mm
Prekės Skersmuo 14mm
Pavadinimas Crystal Snaigės Karoliukai
Modelio Numeris Kaip 14mm
Stiklo kryptis karoliukų girlianda Crystal vestuvių dekoravimas grandines
Krištolo karoliukai apšvietimas crystal prarasti karoliukai
Aukštis Kaip 14mm
Krištolo sietynas dalis stiklo prarasti karoliukai
Ilgis 14mm
spalva Gintaro
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai