Komercinės lolly pliurpalas maker automatinė pliurpalas maker mašina

€135.32

-31%

€198.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pliurpalas maker mašina, lolly pliurpalas, lolly pliurpalas maker, Pigūs pliurpalas maker mašina, Aukštos Kokybės lolly pliurpalas, Kinija lolly pliurpalas virimo aparatas Tiekėjai.

Ledų Ekranas Kabineto Šaldiklis

mašinos nuotraukos:

mašinos parametrus: Pavadinimas: Lolly pliurpalas virimo aparatas, pliurpalas baker, Komercinių Pliurpalas Skrudintuvas Modelis: NP-501 Įtampa: 220V/110V 50 hz Galia: 1,5 KW Matmenys : 340x310x250mm Pliurpalas dydis: 220x55x40mm Medžiaga: nerūdijančio plieno (#201) N/M:11Kg mašina informacija: 1.Tai pliurpalas maker " yra įrengta su ketaus plokštės. 2.nerūdijančio plieno kontūro sienos; Sunkiųjų viršų plokštės. 3.Komerciniai Pliurpalas Skrudintuvas yra skirta kepimo pliurpalas su nepriklausomų šilumos kontrolės ir ketaus liejimo formos . 4.Kepimo formos yra pagaminti iš aukštos kokybės ketaus su aukšto šilumos laidumo. 5.Šis produktas puikiai tinka kepti maisto parduotuvė/srityse ir teikti karštą maistą, kad klientas ir veikimas yra labai lengva. 6.Labai laidžios ketaus plokštė skleisti šilumą tolygiai, on/off jungiklis, termostatas 0~300℃,bandomasis apšvietimas. 7.Nuimamas lašinamas-dėklas aplinkinių dugnais bus rinkti bet kokią tešlą perteklius, todėl jį lengva valyti.

Pastaba:Jei norite naudoti ocean shipping būdais, prašome susisiekti su mumis.Jei norite pakeisti parametrą, mašinos, prašome susisiekti su mumis.

Garantija:

Garantijos mašina skirta 1 metų, nes mašina yra išsiųstas.

Pastaba:

1.Tai bus patikrintos mūsų profesionalus specialistas, prieš išsiunčiant iš mūsų sandėlio. Mes 100% užtikrinti geros valios geros kokybės ir kruopščiai patikrinti prieš siunčiant jums,prašome galite būti tikri, kad jums .

2.Apie laivybos laikas:Mes pasirūpinsime, pristatymas jums iš karto,bet jei pasiekia švenčių dienomis,savaitgaliais,ir kita vėlavimo pristatymo laiką.Tikiuosi, kad mes galime bendrauti ir tarpusavyje, ir mes galime išplėsti pristatymo laikas už jus.

3.Apie laivybos metodas:Mes pasirinkti tinkamą pristatymo būdą pagal prekių svorio ir matmenų.Jei prekių svoris virš 90kg mes rekomenduojame pasirinkti vandenyno laivybos būdas išsaugoti kaina.Mes taip pat gerbiame jūsų pasirinkimą ribojasi pristatymo būdą.

4.Pristatymas:

Paprastai mes naudojame DHL/ Fedex/ UPS, kuris užtruks apie 5-7 dienų, kad dauguma šalių. Brazilija, Ukraina ir Rusija klientams yra siūloma pasirinkti EMS laivybos būdas, tai kainuos 1 mėnesį daugiau ar mažiau, net jei jums pasirinkti tai. Mokėti mokesčius yra įpareigojimas tarptautinių pirkėjų, pirkėjas turėtų konsultuotis su savo vietos muitinės kiek mokesčių bus. Ką mes galime padaryti, yra įdėti mažesnės vertės sąskaitos faktūros.

Mūsų gamykla:

Gamintojo seminaras:

Po pardavimo ir garantija ir grąžinimo:

1. jei klientai gali atnešti atgal ir siųsti mums skaldytų dalis, kurios naudojamos mažiau kaip vieneri metai. Mes keisis naujos dalys ir siųsti pirkėjams.

2. kai orientavimo padėti reikia ,Wewill vykdyti savo įgaliojimus, kad ji ir sutapo mokymo darbai yra gamykloje .

3.kai jūs patenkinti, problemų ,geriau pasakykite atsakė pardavimo su įrodymais ...Mes rekomenduojame, su pics, kurie gali atsarginę galite stipriai. Mes galime parengti atsarginės dalys jūsų kitą, kad pakartotinius. Jei skubiai reikia, kurjeris, nemokamai, barzda iki pirkėjo.

4. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo ir siųsti iki defected nuotraukas.

5. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

6.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

1.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

2.Jei yra tam tikrų problemų, apie prekes, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nukrito laisvai susisiekti su manimi:

Modelio Numeris NP-501
Garantija 1 metai
Originalus Vieta Guangzhou
Keičiamos Plokštelės Pliurpalas Virimo Aparatas,Cookie Maker
Galia (W) 1000-1500W
sertifikavimo CE
Funkcija Reguliuojamas Termostatas,Built-In Laidas Wrap,Tefloninė Kepimo Paviršiaus
Pakuotė standartinės medinės pakuotės
galia 1500W
Mašinos dydis 410x310x250mm
kaina tiesiogiai gamyklos kaina
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 51cm x 41cm x 35cm (20.08in x 16.14in x 13.78in)

Panašūs produktai