5vnt/daug DB9 Male 9 Pin Uosto Signalus Breakout Valdybos varžtinius gnybtus adapterio plokštė

€17.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plokštė, terminalo valdybą, plokštė fin, Pigūs plokštė, Aukštos Kokybės terminalo valdybą, Kinija plokštės fin Tiekėjų.

5VNT x DB9-G1 vyrų adapterio plokštė

1. dviejų eilių terminalo projektą, mažesnis; 2.9 signalo linija, visi veda, pavadinimas, numeris aiškiai pažymėti; 3. visi-varis DB9 sėdynės, anti-oksidacijos, geriau kreipkitės; 4. terminalo tarpai 3.96 MM, varžtų skylės diametras 2MM, reikia naudoti atsuktuvas plotis 2MM būti išardyta; 5. naudojant žalia vario terminalai, per IS0-9001, CE Europos, Amerikos UL, vokietijos TUV ir ES ROHS sertifikavimo.

jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis! Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, susisiekite su mumis!

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant. Visi produktai turi 1 metų garantiją. Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų arba ginčų. mes pasistengsime, kad mūsų geriausias, išspręsti problemas.

Būkite tikri, kad adreso tau duoti, yra teisinga.Jei adresas bus neteisingas, sklypo nesugeba pristatymo ir siunčiamas atgal pardavėjui ,pirkėjas turi sumokėti už pirmą ir grąžinimo laivybos mokesčius.

Mes laivas visame pasaulyje ir paskelbti mažesnis muitinės vertės.

Dauguma užsakymų laivas per 3-5 darbo dienas apie gautą mokėjimą (Išskyrus Atostogas).

Prekės, vežamos iš Kinijos Žemyninės naudojant oro paštu, kurias "FEDEX", UPS,DHL,ar AVS Kinija Paštu, oro paštu.

Kinija po pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrunka iki 20-30 dienų.( Brazilija būtų priimti daugiau nei 60 dienų,nes vietos papročius.

Visi pranešimą ar el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną !

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas,palikite 4 ar 5 žvaigždučių atsiliepimų .Daug dėkingi iš anksto.

Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko .Jei kokių nors problemų,prašome turi susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes stengiamės, kad slove jokių problemų, artimiausiu metu ir suteikti jums geriausią Klientų Aptarnavimą. '

Prekės Pavadinimas HYONGC
Variklio Tipas Žingsninių Variklių
Modelio Numeris DB9-G1
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai