Verstos Odos Vairas Padengti BMW X5 e70 " 2008-2013 M E71 X6 2008-nerijos ant vairo rubisafe para volante

€42.22

-13%

€48.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odinis vairas dangtis, vairo rato gaubtas, rato gaubtas, Pigiai odinis vairas dangtis, Aukštos Kokybės vairas dangtis, Kinija rato gaubtas Tiekėjų.

Šildomas" - tai mūsų prekės ženklas, ir mūsų produktai gali ne šilumos, bet mes tikimės, kad mūsų produktai gali suteikti "heat" pirkėjams visame pasaulyje. Mes esame jaunoji karta. Mūsų bendras tikslas yra parduoti kokybiškas prekes į visą pasaulį. Tegul pasaulis tiki, kad "made in China" nėra žodžio "bloga kokybė ir pigiai". Ačiū Kapt.lt, mes dirbsime su Alibaba ir kurti, ir ačiū pasaulyje pirkėjams suteikti mums pagalbą!

--Savininkas :Saunders

Ps: Jei jūs neturite pasakykite mums savo projektą, mes atsiųsime jums kaip pirmoje foto!

Verstos Odos Siūlės Automobilio Vairo Dangtelis BMW E39 E46 325i E53 X5 nerijos ant vairo rubisafe para volante

Medžiaga: Verstos odos 1. Savybės: Atrankos Prabangos Verstos odos , patogūs, saugos, non-slip, siekiant apsaugoti originalios automobilių, kvėpuojantis, keturių pastovi temperatūra. 2. Mes priimti asmeninį užsakymą , prašome pranešti mums savo projektą ir idėjas. Atkreipkite dėmesį jūsų konkrečius automobilių modelius, prieš pateikdami užsakymą, taip pat atkreipkite dėmesį, oda/odos spalva, linija/dygsnio spalva, ar reikia žymeklis, apie 12 val. Jei jūs neturite pasakykite mums savo projektą, mes atsiųsime jums daiktą, kaip pirmoje nuotraukoje dizainas. 3. Virš dydis vadovas plytelių matavimo, dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai. 4. Produkto informacijos puslapyje nuotraukos dydis bus kai kurių klaidų, tarp faktinio dydžio. Tai automobilis, tai reiškia, kad konkretus dydis yra pagrįstas automobilio modelį.

Pastaba: Mūsų dangtelis tinka jūsų automobilio vairas su originalia oda. Taigi jums nereikia pašalinti originalus odinis, galite tiesiogiai įdiegti mūsų padengti.

Jei jūsų automobilio vairas neturite originalus odinis, pls palikti mums žinutę, kai jūs pateikiate užsakymą. !!! Jei turite kokių nors problemų už užsakymą. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą su jokių dvejonių prieš mus palieka atsiliepimus. Mes pasistengsime atsakyti jums ir išspręsti problemą jums artimiausiu metu, kol būsite patenkinti!

"Veidrodėliai" - tai mūsų prekės ženklas, todėl vairas negalite šilumos.

Prekės Skersmuo 49.5cm
Spalvos Pavadinimas Juoda siuvinėjimas, Pikis dygsnio, Ruda dygsnio, Pusmėnulio balta stich, Mėlyna dygsnio, Red stitch, Geltona dygsnio, Oranžinė dygsnio, Balti dygsniai, Custom
Prekės Pavadinimas šildomos
Specialios Funkcijos Patvarus, naudoti
Klientų grupę automobilio vairuotojas
Elemento Tipas Tampa daryti volante ar mor kos
funkcija 1 nerijos ant vairo
Funkcija Spalva nebus išnyks ilgą laiką
Prekės Svoris 0.25kg
Elemento Plotis 10.2cm
Medžiagos Tipas flannelette
Elemento Aukštis 0.5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Ilgio 99cm
Modelio Pavadinimas BMW X5 e70 " 2008-2013 M E71 X6 2008-2014
Pakuotės Dydis 20cm x 14cm x 7cm (7.87in x 5.51in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai