Motociklo Oro Filtro Įsiurbimo Švaresnis Tinklelis AN650 Skywave Burgman YRA 650 2003-

€8.92

-7%

€9.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo oro filtras, motociklo oro, oro filtro įsiurbimo, Pigūs motociklo oro filtras, Aukštos Kokybės motociklo oro, Kinijos oro filtro įsiurbimo Tiekėjų.

.

OEM dizainas.

Pagaminti, kad tilptų fabrikas oro lauke.

Įmontuoti:

AN650 2003-2015

Nepirkite, Jei Jums Nereikia Patvirtinti Jūs Galite Naudoti Juos, Tiesiog Užduoti Mums Detalus Brėžinys Patikrinti, Jei Jie Yra Įrengti.

Jūs Gausite Prekę Pats Kaip Nuotraukose. Gal Kai Kurie Skirtumas Spalva, Kaip Šviesa Fotografuojant.

Importo Muitų, Mokesčių Ir Rinkliavų Nėra Įtrauktos Į Prekės Kainą, Tai Reiškia, Kad Laivybos Kompanija Bus Už Šiuos Mokesčius Iš Jūsų, Jei Jūs Norėsite Gauti Prekes

Laivybos Laikas Taip:

Gal Ten Bus Šiek Tiek Vėliau, Kaip Laivybos Bendrovė Arba Muitinės, Linkiu Jums Susisiekti Su Mumis, Jei Nedelsdama, Bet Ne Atidaryti Disputs, Nes Ji Yra Ne Mūsų Klaida

Pasirinkus Rašyti Express, Kartais Mes Ne Kurjer Pasirinkote, Nes Ten Bus Problemų Su Įforminimą, Muitinės Ir, Galbūt, Pristatymo Laikas, Nėra Greičiausias.

Prašome susisiekti su mumis el. paštu per 30 dienų, jei jums reikia grįžti.

Grįžti prekė turi būti pradinės būklės, siunčiamos prekės grįžti adresu mes jums pasakyti.

Pirkimo kaina bus grąžinti, bet siuntimo išlaidas nėra grąžinami jei pirkėjai pirkti produktų klaida ,pirkėjams reikia sau leisti grįžti laivybos kaina .

Pirkėjai gali reikalauti grąžinti visą įtraukti laivybos išlaidas arba keisti produktus nemokamai, jei mes posted negerai produktus, praleisti paketą laivybos kompanija , blogos kokybės, ar produktai yra suskirstyti siuntimo metu, (reikia išvalyti nuotraukas gaminių ir pakuočių).

Kaip mūsų gera pirkėjas, linkime jums gali mums duoti teigiamų atsiliepimų, gavę mūsų aukštos kokybės produktus. Mes visada turime nuolaidų ar dovanų antra-pirkti klientus, kurie mums duoti teigiamų atsiliepimų.

Mes parodėme, laivybos laikas klientams, todėl nepalieka mums neigiamų atsiliepimų, jei jūsų paketų atvyko vėlai, tai sukelia laivybos kompanija.

Nedvejodami rašykite mums, jei į visus klausimus, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų. Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai , pasitiki mumis ir rašykite mums tiesiogiai , visi klausimai gali būti išspręsti.

Prekės Pavadinimas JFGRACING
Elemento Tipas Oro Filtrai & Sistemų
Modelio Pavadinimas X01131259
Elemento Ilgio 15cm
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Plotis 10cm
Elemento Aukštis 8cm
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 11cm x 14cm (8.27in x 4.33in x 5.51in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai