Yinber 9500B 48 kanalų "on-line" cron ctcp mašina uv plats

€43 771.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina, mašina mašinos, mašina uv, Pigūs mašina, Aukštos Kokybės mašina mašinos, Kinija mašina uv Tiekėjų.

Yinber 9500B 48 kanalų "on-line" cron ctcp mašina uv plats 2 metų garantija visoms dalims. Jei perkate mašiną su plokštės iš mūsų, mes galime padaryti, kad garantija laikas 5 metai.

Prašome atidaryti šių susieti pamatyti mašiną, darbo vaizdo įrašą. Kai atidarote, kad susiejimas, prašom likti ten, už momentą, kol vaizdo rodomas:

Produkto Aprašymas

48 kanalų "on-line" cron ctcp mašinos parametrus:

Maks./Min. Formatas: 1160x 940m (46inchx 37inch/ mini. 350x 400mm (14inchx 16inch)

Modelio Numeris: Yinber 9500B

Nėra.Lazeriai: 48

Našumas: dydis 1130x 800mm plokščių/ valandą 22 Gabalus

Maks./mini. Formatas: Max: 1160x 940m/ mini. 350x 400mm

Lazerio Šaltinis: 405nm

Rezoliucija: 2400 dpi raiška (Rezoliucija gali būti pritaikytas)

Pakrovimo Sistema: Pusiau Automatinis

Plokštė Reikalavimas: 0.15-0.4 mm(ir UV spindulių plokštės, nr. prekės reikalavimas)

Sąsaja: 1-bitų Tiff sąsaja ir tiesioginę eigos vairuotojas, paramos CIPC/CIP4

Maitinimas: kintamoji srovė 220-230V,50-60hz, 5.5 KVA

Aplinka: Temperatūra: 20-25 C laipsnių, oro Drėgmė: 40%-80%

Dydis: 2020mmx 1000mmx 930mm

Grynasis Svoris: 1500kg

48 kanalų "on-line" cron ctcp mašina privalumas:

3. Skirtingai nuo tradicinio vienos-eilutės optinio pluošto, mes surengė mūsų optinių skaidulų dvigubai eilės poziciją , kuri duoda mums daugiau sočiųjų taškas.

4. Tas pats ir su "Kodak", mes priėmė realiu laiku auto-fokusavimo technologija. Auto-focus duoda mums ne tik plačiau prisitaikyti ant plokštės, bet ir daugiau sočiųjų taškas. Jei būgno būna deformuoti arba plokštės butas, auto-focus galite padaryti iki šių trūkumų.

6. Siekiant užtikrinti aukštą registravimo tikslumo, mes priėmė ne tiesinė korekcija technologija, ir mes taip pat atidėtas mūsų šviesos vietoje, kad ji išsipildė.

7. Didelės galios diodais. Skirtingai nuo daugumos gamintojai naudoja 1w diodai už CTP mašinos ir 70mj (200mW) diodai už CTCP mašinos, mes naudojame 2W diodai už CTP mašinos ir 120mj (300mW) už CTCP mašinos. Remiantis įprasta naudoti, didesnės galios diodai gali tikėtis ilgesnio gyvenimo, ir ne taip lengva gauti metų.

8. Pažangi operacija tampa realybe. ( Nuotolinio diagnozuoti) Per "Teamviewer", mūsų technikai gali realiuoju laiku dalintis duomenimis su klientais, kompiuteris, taigi ir nustatyti jų CTP įranga.

9. Mes naudojamas vidinis guolis paremti mūsų būgnas, kuris mums suteikia didesnį stabilumą ir tikslumą, kai būgnas sukasi aukšto spped, be didelių nukrypimų.

10. Mes naudojamas aukščiausios klasės priedų pasaulį, visa mūsų įranga, kuri suteikia mūsų produktus nuolatinį veikimą ir ilgą gyvenimą. -Fuji motorinių iš Japonijos; -Lasermech šilumos diodai iš JAV; -Nichia UV diodams iš Japonijos; - "Maglev" sistemos ir guoliai iš Vokietijos; -Jutikliai iš Ispanijos.

11. Perteikti plokštės mechaniškai. Išsaugoti išlaidas, dauguma gamintojų pasirinkti perteikti plokštės pneumatiniu. Oro slėgis yra lengva skirtis, kurios dažnai atneša problemų tiekimo procesas.

12. Mes naudoti atskirus diodus, kaip lazerio šaltinis. Skirtingai nuo "Kodak", kad jų diodai visai, bet jei vienas atskiras vieno diodo turiu problema, reikia tik pakeisti skaldytų, kad gali sutaupyti daug išlaidų.

Mūsų Paslaugos

1 mūsų inžinierius, ateis į jūsų adresą, nemokama diegimas ir mokymas, kol jūsų žino visas detales. Jūs tiesiog sumokėti savo būstą .

2 Jokių problemų mums, mes ją išspręsti per 24 valandas.

Pakavimas Ir Pristatymas

Mokėjimo Būdas

Įmonės Informacija

Ši mašina fromthe gamyklos Yintech tiesiogiai.

Su over10 metų patirtį, mes nuolat pridedant įvairių produktų ir paslaugų į spausdinimo Pramonė, teikti vartotojams visą iš anksto paspauskite sprendimas. Integruotas R&D, gamybos ir prekybos, kaip visumos, mes taip pat tiekimo klientams individualų produktų ir paslaugų, pagrįstas principu, kad klientas prioritetas. Apie vadybą, mes primygtinai raginame "žmonės orientuotos" forma, norminių valdymo būdas, kuris atneš mums profesionalių techninių specialistų komanda, specialią pardavimo komanda ir efektyvus aptarnavimas.

Apie verslą, mes primygtinai raginame "sąžiningumas, inovacijos, bendradarbiavimas, win-win" bei gerinant mūsų gamyba, kokybės ir masto, kuris atneš mums tvirtą pagrindą siekti plėtoti. "Efektyviau, tiksliau, labiau stabili" yra pažadas, mes suteikiame mūsų klientams, kuris taip pat yra visi Yintech narių tikslus, vykdyti nuolat.

Parodos:

DUK

1. Kas yra garantijos, kad jūsų mašina?

Atsakymas: Mūsų garantija mūsų mašina yra 2 metų visos dalys. Jei naudojate plokštės iš mūsų, mes galime padaryti, kad garantija 5 metai. Bet dalis skaldytų per garantinį laikotarpį, mes galime atsiųsti į jūsų nemokamai.

2 Kas yra prekių pristatymą jūsų mašina:

Atsakymas: Paprastai nuo 15 iki 20 dienų.

3-tai paslauga meniu diagnozuoti ir paslaugų mašina per USB prievadą palaikymo inžinieriai ir pan...

Atsakymas: Mūsų nuotoliniu būdu paslaugos panašūs "Kodak" prietaisų. Nes CTP mašinos technologija pagaminti kinijoje šaltinis "Kodak".

4 Kas accearies bus su mašina.

Atsakymas: 1 anglų knygos, kietas mašina ir kiti greitai-dėvėti dalių.

Prašome reikia pažymėti, kad mūsų kainos įtrauktos procesorius. Jei jūsų nėra procesorius, mes galime padaryti, taip pat savo.

Nėra.Lazeriai 48
Naudoti JAV PLOKŠTĖS SPAUSDINIMO MAŠINA
Palaiko Tinklo Spausdinti Laidiniu
Įtampa 220-240V(±10%)
Rezoliucija 2400 dpi raiška (Rezoliucija gali būti pritaikytas)
Prekės pavadinimas 48 kanalų "on-line" cron ctcp mašina
Našumas dydis 1130x 800mm plokščių/ valandą 22 Gabalus
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
Modelio Numeris Yinber 9500B
Sąsajos Tipas USB
Tipas Lazerinis
Prekės Pavadinimas UUUPART
Stilius Juoda ir Balta
Maksimalus Popieriaus Dydis 1160x 940mm
Spausdinimo Greitis 24ppm
Dvipusis Spausdinimas Taip
Pakuotės Dydis 275cm x 178cm x 138cm (108.27in x 70.08in x 54.33in)
Pakuotės Svoris 500.0kg (1102.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai