Derliaus atsiskleisti įdiegti medinių durų rankenos bronzos baltos keramikos slaptas durų rankena Praėjimo durų, fasadų, vieną durų rankena

€31.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bronzinės durų rankenos, durų rankena, tvarkyti bronzos, Pigūs durų rankenos bronzos, Aukštos Kokybės durų rankena, Kinija rankena bronzos Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Ryškiai laimingas namo aparatūros tarptautinio bendradarbiavimo.ltd ! linkiu jums pirkinių laimingas !

---Geriausi namų dekoro aparatūra,

----Profesionalus kolekcija

Mes priimame mažas, kad jei turi daug sandėlyje

birių užsakymo , prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už geriausią pasiūlyti

Prekės nr.:JS752A

Medžiaga :cinko lydinio su keramikos

Apdaila: bronza ,Teptuku antikvariniai žalvaris 、 balta

Produktų duomenys

Pakuotė: 1p c/PE maišelį su 22mm įgula --- 10pc/ didelis PE maišelis (pastaba: jei jums reikia kitų ilgis varžtai , pls praneškite mums. ačiū !)

Mokėjimo sąlygos: Dabar priimame Alipay /PayPal/ Vakarų Sąjunga/ TT /HSBC; Alipay pageidaujama! Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo. Mokėjimo tikimasi per 3 dienas po Aukciono. Taigi, mes galime išsiųsti jūsų prekės artimiausiu metu.

Pristatymo sąlygos: Mes laivas dauguma straipsnių per China post oro paštu , daiktų pristatymas paprastai trunka 15-25 pristatymo dienos.

UPS/ FEDEX/DHL/EMS yra apie 5-10days

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų. Mūsų žmonės bus visada jus informuosime dėl prekių tranzito laiko ir atsakyti į jūsų užklausas ir klausimus per 24 val., Mes laivas elementus visame pasaulyje, Mes išsiųsti elementai per 3-7 darbo dienas po išvalytas mokėjimą. Pirkėjas turėtų patikrinti elementą, kai prekės pristatomos, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei būtina, tai yra labai vertinama. Nuotolinio rajonų, papildomos pristatymo kaina bus: 20-45 usd Mes tiesiog imti aišku, muitinės kinijoje. Visos citatos nėra įskaitant savo šalių aišku, muitinės mokestis ir mokesčiai, Susijusią su vietos muitinės mokestį ir kitus mokesčius, susisiekite su savo šalies muitinės pareigūnas

Garantija ir Garantijos: Ateina su 2 metų gamybos garantija Biržoje brokuotą prekę per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos. Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.

Atsiliepimai: Mes aprašyti objektų, taip pat, kaip mes galime. Jei mes praleidau ką nors, praneškite mums. Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį greičiau. Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Susisiekite su MUMIS, Jei turite kokių nors klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu. Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus Tarptautinių Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

DUK:

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; pinigų booker; T/T; western union.

Q: Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį? A: Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras. Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės? A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

Q:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina? A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas Letspace
Stilius Derliaus
spalva balta bronza
Modelio Numeris JS752A
Pikis-eilės Specifikacijos atsiskleisti įdiegti
Medžiaga Cinko Lydinys
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai