Queenwish Moterų 4mm Volframo Karbido Mėlyna Anglies Pluošto Apdaila Vestuvių Žiedas Juostose Comfort Fit JAV Dydis 4-10

€10.10

-28%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiedas juosta, vestuvių žiedai, comfort fit, Pigūs žiedas juosta, Aukštos Kokybės vestuviniai žiedai, Kinija comfort fit Tiekėjų.

Queenwish Moterų 4mm Volframo Karbido Mėlyna Anglies Pluošto Apdaila Vestuvių Žiedas Juostose Comfort Fit JAV Dydis 4-10

Šis 4mm Volframo Karbido Žiedas yra visiškai Naujas mūsų inventorių ir yra tikrai gauti daug dėmesio.

Galima su Raudonos, Rožinės arba Mėlynos spalvos Anglies Pluošto Apdaila, Tai bus puikus papildymas į savo kolekciją.

Įtrauka:

1.Volframo Karbidas Klasikinis Vestuvinis Žiedas

2.Atsparus Įbrėžimams, Veidrodis Apdaila

3.Vyro ar Moters Žiedas

Ačiū Domėtis Mūsų Produktai. Siekiant Pasiūlyti Geresnes Paslaugas Ir Jus Atnaujinamas Su Naujausia Akcijas Ir Produktus, Prašome Užsiprenumeruoti Mūsų Parduotuvėje. Mokėjimas 1. Mūsų Kainos nėra Jokių Muitų ar Mokesčių.

2. Mes Galime Priimti (T/T Ir "Western Union", Geriausias Būdas Yra Tiesioginis Apmokėjimas Internetu. Jūs Galite Pasirinkti Patys.

Jei Norite, Kad Kiti Mokėjimo Terminai, Prašome Leiskite Mums Žinoti Prieš Jums Užsisakyti.

3. Įsitikinkite, Kad atlikote Visus Išsamios Informacijos, Pvz., Kontaktinis Asmuo), Adresą, Pašto Kodą Ir Telefono Numerį Pildant Savo Pirkėjo Informaciją. 4. Visi Mokėjimai Yra Tikėtini Per 7 Dienas Po Aukciono Uždarymo. Visi Ne Mokėti Konkurso Dalyviams Bus Pranešta Apie EBay Ir Gauti Nemokamos Įspėjimo Iš Kapt.lt.

Pristatymo Terminas

1. Mes Laivas Visame Pasaulyje. 2. Mes Laivas Jūsų Užsakymai Per 1-3 Darbo Dienas Po Apmokėjimo Pašalinta. 3. Pristatymo Laikas Priklauso Nuo Paskirties Ir Kitų Veiksnių, Jis Gali Trukti Iki 45 Dienų. 4. Jei Jums Nereikia Gauti Elementą Po 45 Dienų, Prašome Susisiekti su Mumis, Mes Ištirti Ir Išspręsti Pristatymo Problema. Grąžinimo Politika 1. Visi Mūsų Produktai Buvo Patikrinti Ir Supakuoti Geros Būklės. Jei Prekė Yra Su Trūkumais, Prašome Pranešti Mums Per 14 Dienų Nuo Gavimo Elementą, Mes Pakeisti Nauju Arba Grąžinti Pinigus, Jei Stock Out (Laivybos, Draudimo Ir Tvarkymo Mokesčiai Nėra Grąžinamas). 2. Pirkėjai Turi Apmokėti Grąžinimo Išlaidas, Ir Sumokėsime, Kiek Kainuoja Siuntimas Iš Naujo. 3. Grįžti Punktai Yra Originali Pakuotė Ir Priedai. 4. Prašome Pridėti lapą Popieriaus parašiau Savo Kapt.lt ID Kartu Su Grąžinama preke Taip, Kad Mes galėtume Proceso Pakeitimo/Grąžinamųjų išmokų Atitinkamai.

Atsiliepimai

1. Pirkėjo Išankstinio Patvirtinimo, Bus Labai Dėkingi gavęs Elementus,Mums Penkios Žvaigždutės, Jei Esate Patenkinti, Mums Įtikti.

2. Kadangi Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mūsų Verslo Vystymosi, Mes Nuoširdžiai

Kviečiame Palikti Teigiamą Atsiliepimą Mums Jei Esate Patenkintas Mūsų Gaminių Ir Paslaugų. Ji Bus Tik Jums 1minute, Bet Šią Minutę aš Yra Labai Gyvybiškai svarbią Reikšmę Mums.

3. Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Ginčus Ar Palikdami Neigiamą Arba Neutralų Atsiliepimą.Mes Dirbame Su Jumis, Kad Išspręsti Visas Problemas. Dėkojame Už Jūsų Supratimą!

Dydis US size 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
Modelio Numeris QWTURA-4201000
Lytis Moteris
Pakuotė papuošalai žiedo dėžutę
Elemento Tipas Žiedai
Stilius Klasikinis
Proga Dalyvavimo žada Jubiliejų, Vestuvių juostoje žiedas
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Volframo Karbidas
Medžiaga Metalo
Formos\modelis Geometrinio
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Prekės Pavadinimas Queenwish
Nustatymo Tipas Kanalo nustatymas
Kilmės vieta Šendženas
Žiedo Dydis 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)

Panašūs produktai