Aukščiausios Kokybės Swing Šviesos Dizaino Papildomi hidrauliniai kirpimo mašina specifikaciją

€8 096.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina, Specifikacija, Pigūs mašina, Aukštos Kokybės specifikacija.

QC12Y serijos Hidraulinės kirpimo ir pjovimo mašina plieno plokštė

Veiklos ir 1 elementas. Antrosios kartos Hidrauliniai sūpynės pluošto kirpimo mašina. 2. Stovas peilis rėmas visą suvirinti,vibracijos pašalinti vidinio streso,išlaikyti gerą tikslumą. 3. Naudoti pažangiausias integruoti hidraulinė sistema ir geras patikimumas. 4. Naudoti tritaškių parama geležinkelių vadovo pašalinti paramos skirtumus,pagerinti sumažinti kokybę. 5. Tarpas tarp peilių pakoreguoti "Youtube" Vaizdo kirpimo mašina

Techniniai Parametrai

Informacija

pjovimo sistemos valdytojas

Mašina Backgauge

Mašina kirpimo peilis

Aprašymas

Hidraulinė sistema:

1.Patvirtinti integruotas hidraulinis kontrolės sistemos, daugiau, patikimus ir lengva priežiūra. Hidraulinė sistema susideda iš variklio,

alyvos siurblio ir vožtuvo grupių ir jis yra įrengtas viršuje naftos langelį.

2. Kas visą darbo ciklą galima pasiekti per valdymo hidraulinis vožtuvas.

Nuotolinio reguliavimo vožtuvas gali reguliuoti darbinį slėgį, dešinėje pusėje, prie sienos valdyba.

3. Visi ruonių cilindras yra importuojamos, labiausiai žinomas prekės ženklas, geros kokybės ir didelio našumo

4. Perkrovos perpildymo apsauga yra įrengti, kad hidraulinė sistema, kuri gali užtikrinti nėra nuotėkio, ir alyvos lygis gali skaityti arba matyti tiesiogiai

Pjovimo kontrolės sistema:

1. Pjovimo kartus šį apdirbimo įrankis yra rodomi Estun E21S NC ir tiksliai rodo supjaustyti po bloko dydį ir skaičių ekranas.

2 . Lygiagretumo lapas turi būti atjungta ir tikslumo poslinkio dydis gali būti užtikrinta. Sumažinti insulto ir supjaustyti kartus, taip pat galima kontroliuoti.

3. Šviesos derinimo įtaisas palengvina piešimo linijos pjovimo, Standartinis priekinis paramos lapo rėmeliai, standartinių peiliukai

4. Sistema naudoja šlapimo pūslės, hidraulinis akumuliatorius, kaip pagalbinės energijos, sugeria slėgio šoko, mašina veikia sklandžiai, žemas triukšmo lygis.

Ašmenys pritaikyti ir pjovimo tikslumas:

1. Priimti vertus varantys greitai ir tiksliai reguliuoti disko šalinimas, Kirpimo skirsniuose, shadow-line pjovimo.

2. Stačiakampio formos mono blokas, geležtės, siūlanti ilgą gyvenimą su 4 pjovimo briaunas, aukštos kokybės anglies aukštos chrome " peiliukai D2 kokybės.

3. Kirpimo kampas yra Kintamasis, kuris gali sumažinti šlyties deformacijos skardos ir gali smulkinti daug storesnės skardos.

Iš anksto technologijos ir procedūros:

1.Pasirinktinai:Olandija Delem DAC360, DAC310 ar Estun E200 cnc kontrolierius

automatiškai kontroliuoja atgal, įvertinti, pjovimo eiga, pjovimo kampas ir geležtės atotrūkis kartu numeriai darbo vienetų tiksliai.

2.Pagrindinės europos elektros ir Hidrauliniai Vožtuvai Advanced neatsiejama hidraulinė sistema su geras patikimumas, Importuotų iš Vokietijos.

Elektros sistemos ir saugos susikabinti:

1. Elektriniai komponentai yra importuojamos ar iš Kinijos-užsienio bendrą Įmonę, laikantis tarptautinių standartų, patikimi saugos, ilgas gyvenimas, gera anti-trukdžių gebėjimas, radiacinės vienetas yra sumontuotos elektros spintos.

2. Apsauginė tvora ir saugos susikabinti funkcionavimui užtikrinti saugumą. Yra kilnojamojo vienos pusės pedalo jungiklis, lengva valdyti.

3. Avarinis sustoja mašina ir kojinis jungiklis saugos ir Tvora kaip kūno apsauga yra standartas, arba šviesos užuolaidos yra optiona

Stendo Įranga

1) Estun E21S kontrolės sistema, 2) Varomi Atgal Vėžės plotis X-3 Kryptis) DELTA keitiklio kontroliuojamos atgal, įvertinti 4) HIWIN kamuolys varžtą ir poliruoti lazdele su 0,05 mm tikslumu 5) Suvedimas Rankos ir Priekiniai Paramos Ginklų 6) Vokietija BOSCH-REXROTH hidraulinis vožtuvas 7) Vokietijos " SIEMENS pagrindinis variklis 8) Telemecanique/Schneider Elektra 9) Hidraulinės ir elektros apsauga nuo perkrovos 10) Pjovimo Linija, Apšvietimas ir Vielos Pristatymas

Susisiekite su manimi

Modelio Numeris QC12Y
CNC arba Ne Normalus
Sąlyga Naujas
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 690cm x 260cm x 270cm (271.65in x 102.36in x 106.30in)
Pakuotės Svoris 500.0kg (1102.31lb.)

Panašūs produktai