Naujoji Klaviatūra, RU rusijos Versija HP Pavilion DM4-1150CA DM4-DX DM4-1160US XH124UA DM4-1265DX XZ298UA Nešiojamas W/Apšvietimu

€17.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ru klaviatūra, klaviatūra hp, klaviatūra hp pavilion, Pigūs ru klaviatūra, Aukštos Kokybės klaviatūra hp, Kinija klaviatūra hp pavilion Tiekėjų.

Rusijos Pirkėjai,Prašome Pastaba : Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau.Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos.

Svarbu:

Prašome patikrinti, ar t jis prekių veido paštininkas,jei prekės buvo problema, atsisako priimti.ir susisiekti su mumis.ačiū.

Suderinama Su:

Naujoji Klaviatūra, RU rusijos Versija HP Pavilion DM4-1150CA DM4-2015DX DM4-1160US XH124UA DM4-1265DX XZ298UA Nešiojamas W/Apšvietimu

Išplanavimas:RU rusijos

Naujas aukštos kokybės klaviatūra

100% suderinama gamintojas

Lygiaverčių Atsarginių Dalių

Kiekvieną klaviatūra yra išbandytas prieš išsiuntimą ir yra 100% darbo.

- Mūsų paveikslėlyje gali būti padidinti,Prašome patikrinti nuotrauką prieš PASIŪLYMĄ! Prašome įsitikinkite, kad patikrinti jūsų nešiojamojo kompiuterio suderinamumas prieš užsakant šį gaminį,jei nesate tikri,susisiekite su mumis,ir mes patikrinti tai už jus.

--Pakeisti savo sugedusi,krekingo,neveikia klaviatūra,jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ačiū

1.Visi daiktai išsiunčiami per 48 valandas nuo mokėjimo išvalė.

2.Prekės bus išsiųstos paštu, Ji paprastai trunka 13-25 darbo dienų(apie 35days) jūsų užsakymo atvykti normalus, JAV/Kanada/Europoje ir 15-30 darbo dienų(apie 40days) į kitas šalis.

3.Mes atsiųsime elementą ir deklaruotų mažesnę vertę laivybos tikslais tik. Ji neparodo viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas. Mažesnės vertės padės išvengti arba sumažinti savo importo mokesčių. Importo mokestis arba mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

4.Jums bus pranešta, kai siunta buvo padaryta.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome kreipkitės į mus,ir mes pasistengsime atsakyti jums laiko!

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Garantija ir Garantijos sąlygos pradėti nuo pirkimo datos.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas,mes padėsime jums reslove problemą už jūsų laiką!

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį. Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt!

kokybė Kiekvienas turi išbandyti prieš išsiuntimą iš
Būklė
pristatymas Nemokamas Pristatymas Paštu/ePacket
Standartas Rusijos Standartas
Garantija 1 metai
Modelio Numeris Už DM4-1150CA DM4-2015DX DM4-1160US XH124UA DM4-1265DX XZ298UA
Prekės Pavadinimas Acootina
Suderinamos Prekės HP/Compaq
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)

Panašūs produktai