200 vnt./daug Naujų naujovė, biuro reikmenys, metalo rašikliai rašyti

€114.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metalinis tušinukas, rašikliai rašyti, už rašikliai, Pigūs metalinis tušinukas, Aukštos Kokybės rašikliai rašyti, Kinijos Tiekėjų, rašikliai.

Apie Rush Reklaminė Rašiklis

a). Visi užsakymai yra pristatomi tiesiai iš mūsų Kinijos gamykloje.

b). Užsakymai be logotipo spausdinimo, turi būti išsiųstos per 24 val gavus apmokėjimą.

c). Spausdinimas su 1-3 spalvos logotipai yra ir bus priskaičiuojami papildomai. Užsakymus pagal individualų logotipo spausdinimo, turi būti vežamos per 7days gavus apmokėjimą. Pen Informacijos Pen Informacija: Pavadinimas: Metalo rašikliai Prekės Nr.: OSF214 Medžiaga: Metalas, plastikas Machanism: Spustelėkite veiksmas Dydis: 14.1 cm Svoris: 19,7 g Dia.: 11.2 mm Rašyti Taškas: 1.0 mm Juoda, mėlyna, Įspaustas Metodas: Pad printing (1-3 spalvų) Spalva: Pilka, juoda, mėlyna, raudona, sidabro, vario, juodas Pristatymas: Mini Tvarka: 200 vnt Laivybos Laikas: 1 - 7 dienų Pristatymas Metodas: "Fedex" IE Mokėjimas: Priimti Paypal Pen Parodyti ir Dalys Pen Spalvų

Leidyklos Logotipas

Geriausia Pirkti!

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad erve mūsų klientams geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Apie Ownseas

Mes specializuojasi reklaminių rašikliai ir raštinės reikmenys daugiau nei 10 metų.

Mes projektuojame ir plėtoti savo rašiklius. Duok mums savo idėjas ir leiskite padėti jums, kad tai tiesa.

Mūsų speciali projektavimo ir plėtros komandos, patyrė aptarnavimo komanda ir 12.000 kvadratinių metrų moderni gamykla yra pasirengę patenkinti visus jūsų poreikius.

Aukštos kokybės garantuoja ISO9001 kontroliuojamų procesų . Produktai sertifikuoti pagal griežčiausius pramonės standartus kaip EN71, ROSH ir ASTM F963 .

Susisiekite su mumis dabar!

Trinamą Ar Ne No
Svoris 19.7g
Rašalo Spalva Juoda, Mėlyna
Naujovė Taip
Rašyti Taškas 1.0 mm
Dydis 14.1 cm
Tipas Tušinukas
Logotipo spausdinimo metodas Padas spausdinti
Modelio Numeris OSF214
rašalo papildymo 1,0 mm juoda pildymas
veiksmas Spustelėkite
Pavadinimas metalinis tušinukas
spalva Sidabro, vario, raudona, mėlyna, pilka, mėlyna, juoda
Prekės Pavadinimas OWNSEAS
Naudoti Rašikliai reklamos logotipas ir raštu
Medžiaga ABS
Įrenginio Tipas daug (200 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 19cm x 22cm (5.91in x 7.48in x 8.66in)
Pakuotės Svoris 4.7kg (10.36lb.)

Panašūs produktai