Atsitiktinis Vasaros Moterų Suknelė Trumpomis Rankovėmis Apvalios Kaklo Slim Fit Bodycon Suknelė Dryžuota Pusės Split Marškinėliai Moteriški Dresse

€8.00

-49%

€15.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų suknelė, bodycon suknelė, vasaros moterų suknelė, Pigūs moterų suknelė, Aukštos Kokybės bodycon suknelė, Kinija vasaros moterų suknelė Tiekėjų.

• Dirbtinės matavimo paklaida 1-3 cm priklauso normalus 1cm=0.3937 colių

(Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti.Jei jums nėra gerai, siekiant nustatyti, skaičius, mes galime pateikti rekomendacijas dėl nuorodą .)

S: Krūtinė 82cm, Peties 36 cm, Ilgis 106cm, Liemens 66 cm,

M : Krūtinė 86 cm, Peties 37 cm, Ilgis 107cm, Liemuo 67 cm,

L: Krūtinė 90 cm, Pečių 38 cm, Ilgis 108cm, Liemuo 68 cm,

XL: Krūtinė 94 cm, Pečių 39 cm, Ilgis 109cm, Liemuo 69 cm,

* (Tai yra priemonė ranka, matavimo paklaida 1-3CM).

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra teikiama nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai. * Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per China post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,prašome leisti 5-30 darbo dienų pasiekti. * Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo responsib ility.

*Grąžinimo Politika, Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo. Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai. Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti. *Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus. Ačiū iš anksto! Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą. Ačiū!

Dydis S, M, L, XL
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Prekės Pavadinimas GRTXIN
Spalva Stiliaus balta;mėlyna;rožinė
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Funkcija Anti-Pilling, Anti-Trauktis, Quick Dry
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Modelio Tipas Kratinys
Modelio Numeris XX16070601
Stilius Atsitiktinis
Apdaila Nėra
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris,Spandex
Lytis Moteris
Iškirpte O-Kaklo
Siluetas Apvalkalas
Talėja Natūralus
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 32cm x 16cm x 4cm (12.60in x 6.30in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.51kg (1.12lb.)

Panašūs produktai