Kratinys Plieno Kaulų Overbust Korsetas Bustier Viršūnes Corpetes E Espartilhos Seksualus Gotikos Korsett Moterų Juosmens Lieknėjimo Korsetai

€18.70

-20%

€23.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų schema, mados corsage, moterų mados triko, Pigūs moterų schema, Aukštos Kokybės mados corsage, Kinijos moterų mados triko Tiekėjų.

Jums Taip Pat Patiktų

Aprašymas

Šis plienas kaulų korsetas su juoda satino ir gėlių spausdinti džinsinio audinio, overbust, priekiniai žiedas užfiksuotas uždarymo, nėriniai-up atgal cinching built-in privatumo pultas. Ateina su g-string.

Paketą Sudaro: Korsetas +G-string *1

Funkcija

Spiralės Plieno Kaulai Skaičius Bonings: 12 Priekinis Žiedas Užfiksuotas Uždarymo Nėriniai atgal su 12 grommets Juostelės Jungiamąją Satino Hemming Spalva: Juoda/balta Ilgis: 15 1/2" (Dydis M) Audinio Aprašymas: Poliesteris/Spendex Biustas linija: Lengvas Brangioji Ateina su atitikimo g-string Dydis rasti: S,M,L,XL,XXL

Dydžių Lentelė

Paveikslų Paroda

Paslaugų teikimo sąlygos

Laivybos Metodą Mes laivas visame pasaulyje ir partneris, su pagrindinių tarptautinių laivybos kompanijų, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, ir...t.t. Mes teikiame nemokamas pristatymas su oro paštu.

Mes siūlome šias laivybos metodus pasauliniu mastu:

1. NEMOKAMAS PRISTATYMAS - 14 iki 30 dienų pristatymas oro paštu (Parašas, reikalaujama)

2. Nuolaida SIUNTIMO - nuo 3 iki 10 dienų, operatyvus pristatymas su DHL/Fedex/UPS užsakymo

Grąžinimo Politika, ir Daugelis daiktų, įsigytų iš mūsų interneto svetainėje, gali būti keičiamos arba grąžinamos per 14 darbo dienų nuo jų gavimo užsakymą. Kaip Steigėjas mūsų kompanija, mes pasisakome už mūsų produktų. Tik daiktų, kurie buvo sugadinti ar su defektais, galima grąžinti. Tačiau, mes negali būti atsakinga už žalą pristatymas. Daiktų, kurie nėra tinkami nekeičiamos ir negrąžinamos. Prašome susisiekti su mumis dėl dydžių, spalvų ir kt, prieš perkant daiktus. Daiktų, Daugkartinio naudojimo: Dėl higienos priežasčių, mes neprisiimame keitimo ar grąžinimo, panaudota, moteriškas apatinis trikotažas.

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekes ir paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad slove jokių problemų ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

korsetas stilius Gotikos & Steampunk
Kilmės vieta Guangzhou, kinija
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
korsetas tipas juosmens mokymo
Modelio Tipas Gėlių
spalva juoda/balta
Apima Korsetas + G-string
Medžiaga Medvilnės,Nailono,Spandex
Dydis rasti S,M,L,XL, XXL
Dydis S, M, L, XL, XXL
Stilius Sexy
Modelio Numeris 2912
Medžiagos Sudėtis Satin + Džinsinio Audinio
Funkcija Overbust, Plieno Kaulų Juosmens Mokymo, Gotikos Korsetas,
Lytis Moteris
Tiekimo Tipas sandėlyje
Apdaila Kratinys
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Pakuotės Dydis 40cm x 25cm x 6cm (15.75in x 9.84in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.65kg (1.43lb.)

Panašūs produktai