Aukso akių nėrinių audinio, metalo, aukso tiulio, nėrinių audinys, akies audinys, fonas, 10 metrų

€21.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akies audinys, aukso tiulio, nėrinių audinys, audinio audinio, Pigūs akies audinys, Aukštos Kokybės aukso tiulio, nėrinių audinys, Kinija audinio audinio Tiekėjų.

APIE PRODUKTUS

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, JŪS GALITE RASTI PASAULIO RINKOJE! Abosolutely puošnus nėrinių audinys su labiausiai apsvaiginimo dizaino.

Galite naudoti šias nuostabiu vienetų nuotakos suknelė, bridemaids suknelė, gėlių mergaitės suknelė, vestuvių stalo bėgikų, vestuvių dekoro, vestuviniai sankabos, vestuvių šydas, vinjetė......Tegul jūsų įkvepia dirbti!

SPALVA

auksas

DYDIS

55 cm pločio ir kainos yra už VIENĄ KIEMAS , galime siųsti ją į dvi ar daugiau dalių, jei jums reikia juos iš vieno gabalo, prašome palikti pranešimą .

DIDMENINĖ KAD PRIIMTINA

Susisiekite su manimi, už didmenines kainas .

SVARBI PASTABA

Šie elementai, supjaustyti rankomis, kartais gal 1-3 cm tvirtinimas , prašome suprasti.

APIE ATSILIEPIMUS

Mes tvarkome ši parduotuvė su sąžiningai ir sunkiai workding, mes tikimės, kad viskas klostysis gerai su visais transacations, prekės, pristatymas, po pardavimo. Bet mes žinome, kas nutinka, prašome suprasti, jei pristatymo vėlavimą, ir visi darbuotojai bus dėkingi, jei jūs suteikiate mums galimybę padaryti tai teisinga, manau, jums bus nevel būti nuleista.

Žmonių, kurie bus palikti su mumis ir teigiamų atsiliepimų, t henkas jums labai iš anksto! Jūsų dosnumas bus perlų commpany istorija.

Ačiū

Produkto Tipas spandex medžiaga
Megztas Modelis no
Stilius Kryžius
Suede Audinio Tipas no
Modelis Bronzos
Neaustinių Technics no
Tipas akies audinys
Technics Audiniai
Funkcija Kvėpuojantis
Plotis 58 inches
Medžiaga Poliesterio / Akrilo
Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 2cm (5.91in x 7.87in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (10 Metrų (siuntos)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai