Pritivimin FN75 2018 moterų žiemą šiltas nekilnojamojo vilnos kailio pamušalu, Ponios batai natūralios odos, per kelis aukštus batus gamykloje tiesiogiai

€121.22

-43%

€216.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odos kelio ilgi batai, kelio ilgi batai, virš kelio ilgi batai, Pigūs odos kelio ilgi batai, Aukštos Kokybės kelio ilgi batai, Kinijoje per kelis aukštus batus Tiekėjų.

Ypač svarbu dydis informacija: būtinai pasirinkite batų dydį pagal jūsų pėdos ilgis. Didelio dydžio, didelio vamzdis, nekilnojamojo vilnos kailio pamušalas, kai modelis gali būti pritaikytas, jei jums reikia susisiekite su mūsų paslaugas , bet prašome atkreipti dėmesį individualų batai negali būti grąžinti pinigus ar pakeisti, nes ji yra specialiai pritaikytas .

Prašome pažymėti skaičiais parametras matuojamas vadovaujantis dydis US6.5, dydis turės 1-5mm klaida kaip ir rankų darbo. Siauras ir plonas koja reikia pasirinkti matmenis, mažesnius

Pritivimin FN75 2018 moterų žiemą šiltas nekilnojamojo vilnos kailio pamušalu, Ponios batai natūralios odos, per kelis aukštus batus gamykloje tiesiogiai

Produkto informacija:

Nekilnojamojo vilnos kailio pamušalu bent dalį savo koja į pašildytas jūsų pėdos šaltos žiemos, trumpas pliušinis išklotos vamzdis padaryti jūsų kojos atrodo plonas ir gražus.

Net batų padas yra tik nekilnojamojo vilnos kailis.

1. Mokėjimo Būdas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union".

2. Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Standartinis Paslaugos yra Kinijos paštu, oro paštu, EUB paketinių ar Kapt.lt pristatymas

Pagreitinta Paslaugos yra Kinijos po AVS.

Laivybos laikas per Atostogų Sezoną (Kinijos Nacionalinė Diena, Kalėdos, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku. Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

3. Grąžinimo politika

Per 7 dienas nuo jos gavimo, galite grąžinti batus. Produktai turi būti sąlyga gavote juos su originalo langelyje ir (ar) pakuotės. Siuntimo išlaidas grąžinti batai turi mokėti pirkėjas. Mes tik išduoti grąžinti už prekę, o ne laivybos kaina. Būtinai parašykite savo užsakymo numeris ir būti su jumis siuntą. Jei kiltų klausimų dėl jūsų grąžinimo, prašome pateikti mums pranešimą.

4. Apie dydis

Prieš jums padaryti užsakymą, prašome būti tikri, pasirinkite batų dydį pagal savo pėdos ilgį, kaip ir minėjau, mūsų dydžio stalo ir muitinės atsiliepimų. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes, pažiūrėkite atidžiai jums po to, kai įsakymą, bet kaip dydis yra pagrindas, ant skirtingų kojų formos, plotis, ir ilgis, tai yra labai sunku mums užtikrinti dydis bus 100% tinka, jums reikia rizikuoti, ačiū!

5. Apie Spalvų

Prašome įsitikinkite, kad žinote spalvos, gali būti šiek tiek kitoks, su faktine dėl monitoriaus rezoliucija, jei turite omenyje, kad labai prašome dar kartą pagalvokite, prieš jums padaryti užsakymą.

6. Informacija apie darbą

Šiek tiek temoje batai yra normalus reiškinys, ypač dėl batų, tai neturės įtakos kokybei, jei turite omenyje, kad labai prašome dar kartą pagalvok prieš makt užsakymo.

Kulno Aukštis 4.5 cm
Elemento Tipas Batai
Pavadinimas Moterų Ilgi Batai
Įkrovos Tipas Jodinėjimas, Jojimo
is_handmade Taip
Mados Elementas Crystal
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Platformos Aukštis 0-3cm
Vidpadžio Medžiaga Vilna
Kulno Tipas Aikštėje kulno
vamzdžio aukštis 48cm
Batų Dydis 3.5, 4, 4.5, 5.5, 6.5, 7, 8, 8.5, 9.5
Vidurinis vamzdis circuference Ne didesnis kaip 36 cm
Viršutinis vamzdis circuference 39cm
Tinka Minios Merginos, ponios
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Pritivimin
Kulkšnies circuference 28cm
Sezonas Žiemos
Veleno Medžiaga Vaikas Suede
Modelio Numeris FN75
Modelio Tipas Kietas
Su Platformomis Taip
ling medžiaga Trumpas pliušinis+vilnos
Įkrovos Aukštis Over-the-Knee
Batviršio Medžiaga Vaikas Suede
Padas Medžiaga TPR
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas Zip
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai