FUWAYDA Vandeniui Automobilio vaizdas iš priekio Stovėjimo SONY Kamera, 4,3 Colių LCD Monitorius Skirtas Atbulinės eigos Backup " Mitsubishi Outlander2007-2010 m.

€40.97

-19%

€51.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sony atbulinės eigos kamera, priekiniai automobilių kamerų stebėti, atvirkštinio atsarginę kamerą, Pigūs sony atbulinės eigos kamera, Aukštos Kokybės priekinės automobilio kamerų stebėti, Kinija atvirkštinio atsarginę kamerą Tiekėjų.

Rekomenduojami Produktai

Tai yra mūsų parduotuvės nuorodą: ( )

su 2.4 GHz "belaidžio ryšio modulis, nereikia išjungti vaizdo kabelį, viduje carless darbo dirbti, lengva įdiegti" SONY CCD kamera yra didelis, aišku, geresnės kokybės, nei Spalvinga CMOS ir CMD ir CCD.

Specialių Automobilių Priekiniai peržiūrėti Atvirkštinio Backup " SONY CCD CHIP Kamera

Benz Vito Viano A B C E, G, GL SLK GLK SL R

GLA CL AMG CLA

waterrproof naktį visision 170 objektyvo kampas

Prašome atkreipti dėmesį, žemiau: jei Norite būti saugūs, Atkreipkite dėmesį į dydį ant paveikslėlio prieš perkant. Susisiekite su mumis, jei nesate susipažinę su mūsų produktais.Įsitikinkite, kad dydis mūsų produkto kaip beveik tas pats, kaip jūsų automobilio licenciją plokštelės šviesos. Įvairių šalių, net ir tos pačios stilius automobilio dydžio licenciją plokštelės šviesos gali būti skirtingi. Šis fotoaparatas pakeis licencijos numerio apšvietimo lemputės.

170 laipsnių vaizdas kampas, labai mažas ir lengva įdiegti

Mažas apšvietimas ir užpildykite šviesa automatinė, vandeniui SONY Fotoaparatas

Stebėti Specifikacija: 1.Korpuso medžiaga:ABS plastikas 2.Ekrano dydis: 4.3 colių 3.Pikseliai: 480(W) X RGB X 272(H) 4.Kontrastas: 350:1 5.Kraštinių santykis: 16:9 6.Maitinimas: DC 12V 7.Stebėti sulenktas dydis: 5.2 * 4.5 * 0.98 coliai 8.Vaizdo Įvesties 9.Signalo AV auto detect galios on/išjungimo 10.Automatinis jungiklis, kai važiavimo atbuline eiga

Vaizdo siųstuvas& imtuvas 1. 100% visiškai nauji, aukštos kokybės, lengvas montavimas 2. Skirkite vieną minutę, kad jūsų fotoaparatas tapti belaidė kamera 3. Belaidis 2.4 GHz siųstuvas/imtuvas nustatyti Transporto priemonių ( voltage12 Volt) 4. Darbo diapazonas: Iki maždaug 50m (hollowness) 5. Jungtis galinio vaizdo kamera ir priekinė vaizdo ekranas 6. Tinka visos RCA composite video jungtys 7. Galia: DC 12V 8. Siųstuvas /imtuvas kabelis: 1,5 m

Pakuotė: 1 x 4.3" Automobilių Stebėti 1x Monitoriaus Maitinimo Laidas 1x SONY CCD Camera 1x 2.4 Ghz Siųstuvas 1x 2,4 Ghz Imtuvas

Imtis savo akcijų licenciją plokštelės šviesos atgal į savo automobilį. Nustatyti fotoaparato, kur akcijų licenciją plokštelės šviesos buvo. Prisijungti built-in licenciją plokštelės šviesos kamerą, kai išteklių licenciją plokštelės šviesos buvo prijungtas prie gauti energijos Prijungti bevielio ryšio modulis (siųstuvas), kad jūsų fotoaparatas per du kabelius - geltonos spalvos kištukas AV išėjimo ir juoda kištukas galia Prijungti bevielio ryšio modulis (siųstuvas) atvirkštinio šviesos jūsų automobilį gauti power - raudoną laidą teigiamų ir juodą laidą prijunkite neigiamą Prijungti bevielio ryšio modulis (imtuvas), kad jūsų automobilis monitorius - geltonos spalvos kištukas AV įvestis. Prijungti bevielio ryšio modulis (imtuvas), kad jūsų automobilio akumuliatoriaus ar žiebtuvėlio gauti power - raudoną laidą teigiamų ir juodą laidą prijunkite neigiamą pamatysite vaizdus, kai jūsų atbulinę automobilio.

eturns:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjas?- ai) grąžinimo adresas, ir rašyti ?dovana? dėl pristatymo išsamiai lapas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Prašome palikite mums gerų atsiliepimų, jei elementą gavo geros būklės;

Pirkėjams, kad nėra patenkinama jūsų pirkinių Patirties, visada galite susisiekti su mumis pirmą, prieš jums paliko rezultatų grįžtamąjį ryšį;kiekvieną problemą galima dirbo per gera komunikacija tarp abiejų pusių.

mes siekiame pagerinti save paslaugų teikimo sąlygas, kokybės, tiekimo ir kt. Ji būtų labai dėkingi, jei galėtumėte mus palieka gerą atsiliepimą apie 5 žvaigždes, kuris bus puikus paskatinimas mums.

Monitoer Sulankstomas
Prekės Pavadinimas FUWAYDA
Pagalbinė Linija No
Spalvos Pavadinimas Juoda
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
fotoaparato Dydis 42mm*34mm*43mm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Medžiagos Tipas ABS
Laidais ar Bevielio ryšio Belaidžio
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.563kg (1.24lb.)

Panašūs produktai