OkeyTech Nuotolinio Pakeisti Automobilio Raktas Atveju Shell 433MHz PCF7946 Atsakiklis Mikroschemą Renault Vivaro Movano Eismo Master 2 Mygtukai

€7.21

-37%

€11.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: chip atsakiklis, chip 46, chip automobilio raktas, Pigūs chip atsakiklis, Aukštos Kokybės chip 46, Kinija chip automobilių pagrindiniais Tiekėjais.

Specifikacijos: Tipas: Nuotolinio Automobilio Raktas Renault Vivaro Movano Eismo Meistras Svoris: 45g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva:Juoda Mygtukų: 2 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos 206 Ašmenys Atsakiklis Lustas: 433Mhz PCF7936 Chip Elektroninės Plokštės: Taip Baterija: Ne, Mes galime pateikti lipduko !!!!

Naudojimas: Renault Vivaro už Renault Movano už Renault Traffic Renault Master ir kiti modeliai, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką!

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Pastaba: 1.Šis straipsnis yra pilnas nuotolinis vidaus (remote/electronics/atsakiklis žetonų) viduje. TAČIAU JOKIŲ Baterijų! 2.Atsakiklio chip PCF7946.Prašome įsitikinkite, kad jūsų originalus nuotolinio valdymo pultas tas pats. 3.Jūs turite programą, šis nuotolinio įrašykite spynų parduotuvės. 4.Į šį sąrašą ateina su pūko klavišą peilis. jūs turite sumažinti pagrindines peilis į spynų parduotuvės . 5.Prašome palyginti klavišą "blade" ir " vidaus struktūrą, įsitikinkite, kad jis atitinka jūsų originalaus nuotolinio valdymo klavišą.

1*Raktas Shell 1*Peilis 1*PCF7946 Chip 1*Elektronines Valdyba

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

peilis Pūko 206 Peilis
Gamintojas Dalies Numeris Nuotolinio Automobilio Raktas Renault Vivaro
Kitos Dalies Numeris Nuotolinio Automobilio Raktas Renault Master
Naudoti Nuotolinio Automobilio Raktas Renault Vivaro Movano Eismo Meistras
R/C Funkcija Su
Svoris 40g/pcs
Mygtukų 2 Mygtukai
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Tipas Nuotolinio Valdymo Automobilis Klavišą "Renault"
laivybos laikas 1-3 dienas
Prekės Pavadinimas OkeyTech
lustas 433MHz PCF7946 Atsakiklis Lustas
Mainų Dalies Numeris RN-RK07
Pritaikymas Taip
Dydis Original Car Key Case Size
Sąlyga 100% brand new ir aukštos kokybės
Skaičių Mygtukai 2 Mygtukai
spalva Juoda
Medžiagos Tipas plastiko ir metalo
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai