20ml Skysčio Adata Plastikinio Butelio Akių lašų PET Butelis Su Lašintuvu Childproof Bžūp e Skysčio Butelį 1000pcs per Fedex"

€172.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pet buteliai 20ml, buteliukas 20ml, bžūp butelis, Pigūs pet butelius 20ml, Aukštos Kokybės buteliukas 20ml, Kinija bžūp butelis Tiekėjų.

Tuščias 20ml Plastiko Užkratas Butelis PET Butelis su Childproof Kepurė Ir Ilga Adata Patarimas E-skysčio Buteliukas

LABAI SVARBU: Gerbiami pirkėjai, prašome pastaba spalvos norite, kad, sumaišykite, kad galima, nemokamai prašome susisiekti su mumis. Kitaip mes pristatysime atsitiktinai su skirtingų spalvų. Ačiū ! Aukštos kokybės, kad tai puikus pasirinkimas už jus. Žanras: Produkto Pavadinimas: Plastikinių Butelių Medžiaga: PET Talpa: 20ml Įeina: Dėžutė, Dangtelis, Ilgai Patarimas Patarimas: Ilgas Plonas Patarimas Patarimai Tipas: Plastikiniai Užkratas Bžūp Tipas: Vaikas Įrodymas, Cap Cap Spalva: Balta, Juoda, Raudona, Geltona, Mėlyna, Oranžinė, Žalia, Šviesiai Žalia, Violetinė, Rožinė, Tamsiai Mėlyna

Mes professinal tiekėjo Kapt.lt vartotojų elektronikos andother produktus, kiekvieną elementą, kad jums pirkti iš jav buvo išbandytas prieš išsiuntimą ir mes galime garantuoti kokybę.Kaip patyręs tiekėjas mes galime paketo prekių kartoninė dėžutė su EPE, kuris neleistų savo daiktus iš kai kurių netikėtų nuostolių efektyviai pristatymo laikotarpiu. Esame tiesioginiai gamyklos vietos ne priemiestyje, Shenzhen, kurios turi didžiausią elektroninių Kinijos rinką, todėl mes galime prodive competitve kainos ir pati geriausia serive visais aspektais.

Mes Laivas jūsų užsakymus per 2 -5 darbo dienų nuo mokėjimo išvalytas, kaip mes turime beveik visus objektus instock. EMS:Prekės vežamos iš EMS, pasiekti daugelio šalių, per 7-10 dienų. DHL:Prekės vežamos iš DHL, pasiekti dauguma šalių per 6-8 dienas. Už "Fedex" IE ar DHL shipping, mes galime providethe galioja sekimo numerį kitą dieną jūsų orderis vežamos.

Darbo dienomis: Nuo sekmadienio iki penktadienio Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto. Jūsų užklausą bus atsakyta per 8 valandas. Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas nuo gavimo patikrinti mokėjimo. Prašome susisiekti su mumis per 30-50 dienų nuo išsiunčiami, jei jums nereikia gauti mūsų elementą.Otherewise,mes manome, kad prekės yra gautos. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Specifikacijos 20ML
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Medžiaga pet
Modelio Numeris 20mlPET
Dydis 20ml
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)

Panašūs produktai