2 VNT Universalus Motociklų aksesuarų priekinės šakės taurės motociklo Aliuminio lydinio anglies pluošto kritimo atsparumo taurės BWS RSZ

€13.83

-10%

€15.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: taurės puodeliai, taurės priedai, taurė c, Pigūs taurės puodeliai, Aukštos Kokybės taurės priedai, Kinija taurė c Tiekėjų.

>Savybės: >Kiekis: 2vnt >Būklė:Antrinėje rinkoje 100% Brand New >Spalva:Titano/Sidabrinė/Mėlyna/Raudona/Oranžinė/Aukso/Juoda/Violetinė >Medžiaga: Aliuminio lydinys, dirbtinė pluošto >Tinka modeliams: motociklai / dviračiai / motociklai / elektra varomi automobiliai, ir kiti bendrieji įrengimo > Diegimas svetainėje nuoroda: priekiniai varantys abiejų pusių, po smūgio abi pusės nugaros, abiejų pusių galinio sparno ir išmetamųjų dujų vamzdžio laikiklis, varžtai ir pan. >Lengva įdiegti,Ne įdiegimo instrukcija >Didelis sukimo ir atsparumas stresui. >Anoduoto apdailai apsaugo nuo oksidacijos >Pilnai Reguliuojamas, Kad Tiktų Jūsų Jojimo Stiliaus Paveikslų Paroda

1:Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje.Užsakymai tvarkomi per 3 dienas po mokėjimą ir tikrinimą. 2:Mes organizuojame siuntą pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. 3:laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu, Arba ePacket (Pagal skirtingų šalių ir regionų pasirinkti) , todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis prieš perkant. 4:siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 5:Jūs galite taip pat gauti stebėjimo informaciją iš stebėjimo aikštelės.

1:Jei turite grįžo produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. 2:Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. 3:Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus. 4:Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su mumis ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai . Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, 1:Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, jei turite kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. 2:Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais.

Modelio Pavadinimas Motociklo lašas
Prekės Pavadinimas DIHODA
Prekės Svoris 0.35kg
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
spalva Juoda, Mėlyna, Pilka, Purpurinė, Aukso, Raudoni, Oranžiniai, Titano
Elemento Aukštis 5inch
Elemento Tipas Kritimo Apsauga
Elemento Ilgio 5.1cm
Elemento Plotis 5inch
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai