19mm Mygtukas Jungiklis 5vnt Nerūdijančio Plieno Akimirksnį Jungikliai Smart Home Priedai Turas Girdėjau, buitine Technika Jungiklis

€10.41

-4%

€10.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prietaiso jungiklis, namų jungiklis, prietaisai namuose, Pigūs prietaiso jungiklis, Aukštos Kokybės namų jungiklis, Kinija prietaisai namuose Tiekėjų.

Metalo mygtuką jungikliai savybės: Sunkiųjų apkrova,ne magnetinis,korozijai atsparus,gali būti naudojamas vidaus ir lauko jungiklis gali būti naudojamas namų ūkio įrangos,elektromechaninės priemonė, Kasybos įranga,relės ir kitos elektros grandinės Darbo prastos būklės:-20℃~+55℃ Tikimasi darbinį gyvenimą, daugiau kaip 40 000 valandų nuo Sprogimo apsaugotą,vandeniui lygis:IP65 Specifikacija: Priekinis Formos: kupolo formos Terminalo Tipas: Varžtu Terminalus, Maks.Pereiti Reitingas: 2A/36VAC Kontakto Varža: ≤50mΩ Izoliacijos Varža: ≥1000 mΩ, Dielektriniai Koncentracija: 2000VAC darbinė temperatūra: Nuo -20℃~+55℃ Mechaninė Gyvenimas: 1,000,000 ciklų Elektros Gyvenimas: 200,000 ciklų plokštės Storis: 1~6mm Veikimo Slėgis: Apie 4N Veikimo Atstumas: Apie 1,5 mm Perjungimas: NE.1(NR. 2) IP Laipsnis: IP65 Sukimo momentas: 5~14Nm Medžiaga Kontaktai: Sidabro Lydinio Mygtuką: Nerūdijančio Plieno korpusas: Nerūdijančio Plieno/Nick Padengtą Žalvario Je: PBT 19mm Mygtukas Jungiklis 5vnt Nerūdijančio Plieno Akimirksnį Jungikliai Smart Home Priedai Turas Girdėjau, buitine Technika Jungiklis

Po pardavimo paslaugos:

Mes turime visiškai bandymai, įskaitant išvaizdos tikrinimas, LED, on-off, grandinės, atsparumo tikrinimas prieš išsiunčiant. Ir vietoje bandymų mechaninė gyvenimo ir elektros gyvenimą. Jei yra kokybės problemų , mes galime pasiūlyti techninę paramą ar grąžinimo ir keitimo prekių. Mes pasirūpins kaina.

OEM:

Galime pagaminti gaminių pagal jūsų pageidavimus ar pavyzdžius.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia. Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums,jei jūs tiesiog netenkina mūsų produktą . Grąžinimo prašymą yra prieinama per 7 dienas nuo prekės gavimo. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

Atsiliepimai:

1. Mes, priklauso nuo kliento pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums. Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.

2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis. Mes darome viską, ką galime, ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas. Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Savybės Slėgis mygtuką perjungti
Maks.Pereiti Reitingas 2A/36VAC
Įtampa 380V, 6V, 12V, 24V, 110V, 220V, 36V
sertifikavimo CE,RoHS
Garantija 1 metai
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Pakuotė 5vnt/daug
Modelio Numeris JS19B-10
Elemento Tipas Jungikliai
Dydis 19mm
Prekės Pavadinimas YUESHUN
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)

Panašūs produktai