Nemokamas pristatymas Amfibijas vonios kambarys, oro kondicionavimo sistema nuotolinis valdymas tipo buitinių elektros šildytuvas

€103.27

-49%

€206.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šildytuvo lempos, šildytuvas juostelėmis, kontroliuoti uodų, Pigūs šildytuvo lempos, Aukštos Kokybės šildytuvas juostelėmis, Kinija kontroliuoti uodų Tiekėjų.

[xlmodel]-[custom]-[30207] Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

1. Jei esate rusijos kliento, ir pasakykite mums savo vardą ir pavardę po to, kai jūs mokėjimų, tuomet galime išsiųsti prekes greičiau.

2. Prieš perkant, prašome dont ignoruoti spalvą, dydį ir skaičių. Mes tikimės, kad mūsų klientas gali gauti tai, ką jie mėgsta.

3. Jei turite bet kokių kitų poreikių,, palikite mums žinutę, mes stengiamės tarnauti jums. ^-^

4. jei neturite specialių reikalavimų. Mes atsitiktinai siųsti produktų. dėkojame už jūsų supratimą !

[xlmodel]-[custom]-[26101] prekės informacija

Šildytuvas šildytuvas kabinti vonioje ir vonios kambarys, oro kondicionavimo sistema nuotolinio valdymo tipas buitiniai elektriniai šildytuvai elektrinis šildytuvas vonioje ir sieniniai šildytuvai Nuotolinio vandeniui

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[29080] Sveiki su jumis kitą kartą

Dear friend : Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą jums nedelsiant. jei yra patenkintas, prašome pateikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų.thank you so much už jūsų paramą ir kviečiame atvykti į mūsų parduotuvę, bet kuriuo metu. Daug gerų kūrinių yra skirtas jums. ^_^ have a nice day, ačiū !!

Pristatymas 1), Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą . Mes atsiųsime elementus per 2-7days, kai mokėjimas yra visiškai patikrintas.

2)Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų ( Kinija Paštu Oro Sklypas), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3) siekiant užtikrinti, kad gausite elementus su mažai Muitinio Įforminimo Mokestį, mes bus deklaruoti daiktus, kaip mažesnės vertės , Bet importo mokesčiai ar mokesčių mokesčiai bus jūsų pusėje. Prašome atkreipti dėmesį.

Dydžių & Spalvų 1) Dėl rankinis matavimas .Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą. Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 0.5 colių (0.5-1 cm ) matavimas.

2) skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys paveikslėlyje , apšvietimo, fono ir t.t. gal fizinį produktai yra šiek tiek skiriasi . Gauto produkto spalva turi viršenybę .dėkojame už jūsų supratimą !!

Pakuotės svoris, nes kiekvieną kartą naudojant įvairių pakavimo medžiagų. Taip pakuotės svoris gali ir svorio produkto puslapį, parašyti įvairių. Kas su svorio pagal faktiškai gautas. Turi dominuoti

Prašymas 11-20㎡
Modelio Numeris wu tang
Numeris Greičio Nustatymai Trečia Pavara
spalva Multi
Šildytuvo Tipas ventiliatorius šildytuvas
produkto kodas TANGWUA
sertifikavimo CB
kaitinimo elementas PTC
Funkcija Patarimas-Per Apsauga,Atsparus Vandeniui
JR 179
Šildomas Plotas <20㎡
Prekės Pavadinimas tangwu
galia 1200-2000W
Įrengimas Stovinčioje
Elektriniai Šildytuvai Elektriniai Šildytuvai
Naudoti Vonios Kambarys,Miegamasis,Gyvenamasis Kambarys
Pakuotės Dydis 51cm x 21cm x 13cm (20.08in x 8.27in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 2.3kg (5.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai