40Inch Wifi belaidžio nuotolinio valdymo Programuojami Reklama LED Ekranas, Lenta, Ryškiai Raudonos led ženklas, skirtas ir Verslo Parduotuvė

€135.78

-4%

€142.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ženklas paveikslėlyje, stalo žaidimas, ženklas gamyba, Pigūs pasirašyti nuotrauką, Aukštos Kokybės stalo žaidimas, Kinija pasirašyti gamyba Tiekėjų.

40x6.3 Colių WiFi Programuojamas LED Slinkimo Žinutę Ženklas Valdybos Verslui, Parama Android Mobiliuoju Telefonu Programa Pranešimą

Prekės Nr.: LLDP762-WF16128RM

Matricinių:16x128

Pitc:7.62 mm.

Ekrano vietos:5" (H) X 38" (L)

Gaminio Matmenys: 40x1.5x6.3 colių (101x16x3.8cm)

Talpyklos:Juodo aliuminio lydinio rėmas

Montavimo Būdas: pagal varžtais ir kabliai

Ekrano Spalvos: RAUDONA

Gaminio Aprašymą Siųsti žinutę telefonas WIFI nenaudoti KOMPIUTERIO, daug patogiau programa žinutę, jei norite, PC, taip Pat galite redaguoti pagal U disko) naudoti programinę įrangą, šone yra USB jungtis.

Palaiko Windows Vista,Win 7,Win 8. Naujų Techninių Naujovių, naudodamiesi savo telefonu, programa praneš, kur kas patogiau, nei tradicinių led ekranas

Iš viso 1024 led taškų, Slinkimo žinutę aukštos resoultion ekranas

Šviesumas reguliuojamas 0-16 skirtingų lygių.

Įvairių przewijanie veiksmų pasirinkimas, kaip mirksi, statinės, juda į kairę, juda į dešinę, ir taip toliau.

Energijos efektyvus, parama auto įjungti/IŠJUNGTI pagal jūsų naudojamos parinktys.

Nemokama programa gali būti teikiama, ji yra patogi.

. rodyti keliomis kalbomis, tekstai, skaičiai, simboliai, ir nuotraukas

16 x 128 pikselių

Telefonu WIFI AR USB "Flash" Diską atnaujinti pranešimas

Laiko ir Datos Rodymas

Paprasta naudoti programavimo programinė įranga

Kelis Kalba, Remia

10,000+ naudojimo valandų

Lengva įdiegti ausų antgaliai.

Skirtas naudoti patalpose su gražus efektas

Mažas Energijos Suvartojimas.

Tarnavimo laikas 100,000 val., Per 10 metų

Reguliuojamas 16 Lygio Ryškumą

Laikmačio ON/OFF

45 Rūšių Juda Veiksmai

Paprasti 3 Žingsniai, kad Siųsti Pranešimą Jūsų Telefone Vieną rinkinį sudaro: 1x programuojamas led ženklas 1x 110V arba 220V AC kištukas priklauso, jei jūs paprašykite, kad pristatymas 1x CD su mobiliojo app. ir manua

1. Spustelėkite "prietaisas" – "Wi-fi"," ieškoti ir prisijungti led ženklas, Spauskite "YSLED" prijunkite savo "Android" mobilųjį telefoną su led ženklas.

Atgal į programinės įrangos pagrindiniame lange, spustelėkite "" nustatyti, led ženklas parametrą, jūs galite spustelėti "šviesus", "ekrano parametras", "power valstybė":

. Redaguokite pranešimą, jūs galite nustatyti animacijos, šrifto dydį ir t.t., kas jums patinka, po to, kai baigsite, spustelėkite mygtuką "Išsaugoti".

Redaguokite pranešimą, jūs galite nustatyti animacijos, šrifto dydį ir t.t., kas jums patinka, po to, kai baigsite, spustelėkite mygtuką "Išsaugoti".

Dabar pažvelgti į savo led ženklas, jis gauna pranešimą iš savo "Android" mobilųjį telefoną, po 2 sek., pranešimo bus ekrane

Kištuko tipas:

Pakuotės nuotraukos:

Profesionalios pakavimo užsienio laivybos apsauga, LABAI SAUGŪS 100%!!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ

Modelio Numeris LLDP762-WF16128RM
Vamzdis Chip Spalva Raudona
Pikselių 16*128dots
Rodymo funkcijos textfile
Prekės Pavadinimas Leadleds
Naudojimas Patalpų
Pakuotės Dydis 101cm x 16cm x 4cm (39.76in x 6.30in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)

Panašūs produktai