Seksualus nuo Peties Realios Foto Reljefiniai Kamuolys Tiulio Suknelė Vestuvių Suknelė Visiškai Duobute Šviečia Nuotakos Suknelė Vestidos De Novia ASAW52

€239.50

-29%

€342.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestidos de novia, nuotakos suknelė, tiulio vestuvinė suknelė, Pigūs vestidos de novia, Aukštos Kokybės nuotakos suknelė, Kinija tiulio vestuvių suknelė Tiekėjų.

Dėmesio:

1.Jei turite kokių nors abejonių, ar reikia padėti,prašome nedvejodami susisiekite su mumis. Jūs taip pat galite siųsti pranešimus į jav ar kalbėtis su mumis internetu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2.Bet kokie pasikeitimai, dydis/spalva/specialusis reauests nėra priimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

3.Jei viršyti 24 valandų,dydžio,atsiųskite mums žinutę, siekiant patikrinti, ar jis vis dar gali būti pakeista, dydžio,spalvos ar informacija.

Taip pat prašome atidėti apdorojimo laikas jūsų užsakymą. Jeigu jūsų užsakymas viršija 48 valandas,mes tik gali grąžinti 50%, jei norite atšaukti užsakymą.

4.Jei jūsų dydis yra plius dydis (16W,18W,20W,22W,24W,26W),mums gali tekti imti daugiau $15-$30.

5.Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,vestuvių šydas,mergina. Jei norite,kad, prašome susisiekti su mumis dėl informacijos.

6.Kai kurioms suknelės, kad jokia nuotrauka už nugaros dalis informacijos,atgal bus užtrauktukas. Jei jums patiko atgal su Nėrinių-up ar kita,prašome pranešti mums laiku.

7.Spalva atstovavimas gali skirtis skirtingų monitorių. Kai kurioms suknelės, kurios yra nuoroda nuotraukos,nekilnojamojo suknelė bus šiek tiek kitoks, kaip ir originalus vaizdas. Jis bus apie 90% panašaus kaip nuotraukoje.

8. Kartais ten bus MOKESČIŲ iš savo Papročius. Tai yra susiję su yout šalies nacionalinės politikos. Pardavėjas negali kontroliuoti. Ačiū už jūsų supratimą. 9.Jei jūs neturite pasakyti mums,mes padarysime, kad jūsų suknelė, kaip ir standartiniai MUMS dydžio, kaip mūsų dydžių lentelė.

Jei jums reikia custom made suknelė,palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo teisingi matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą: Krūtinės,Liemens,Klubų,ūgį nuo viršaus galvą prie grindų, bet ne batai,jūsų kulno aukštis,petys į petį,rankos ilgio,Bicepso,Armhole.

10.Visi mūsų suknelės yra custom made,mes ne priimti grįžti suknelė, jei nėra kokybės problemas.

Mes nepriimame grįžti suknelė atgal 7 dienas po to, kai klientas gauti suknelė. Prašome suprasti, jav.

Prekės Pavadinimas darau Vestuvinius Stiliaus Skaičius ASAW52 Audinys, Tiulis Embellishme nt Karoliukai,Kristalai Visiškai Pamušalu Taip Build-in Liemenėlė Taip Fishbones Taip Uždarymo Kaip nuotraukoje Spalva Klientas gali pasirinkti bet kurią spalvą iš mūsų spalvų paletę Dydžio Standartinio Dydžio arba Pasirinktinis Dydis Tiekimo Tipas OEM, ODM, W holesale ir Mažmeninės prekybos Švino Laikas 15-30 dienų PREK.KOD 1 vnt Mėginio Laiko 7-8 dienas pagamintas Taip, Siuntos, DHL/FedEx/UPS/TNT/EMS/Aramex/RINKLIAVOS/Equick

Jei suknelės turėti jokių problemų, po to, kai jūs gaunate juos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išspręsti šią problemą per 48 valandas! Mes neprisiimame grįžti atgal dėl jokių priežasčių .

Atgal Dizainu Nėriniai
Siluetas Kamuolys Suknelė
Tikrasis Vaizdai Taip
Tipai Derliaus Šviečia Vestuvinė Suknelė
Dydis/spalva Gali Būti Pagal Užsakymą Pagaminti
prekės stilius Realios Foto Vestuvių Suknelė
Rankovės Stilius Nuo Peties
Proga Vestuvės,Vestuvių Ceremoney
Klaidos chalatas de mariee
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Charakteris plius dydis vestuvių suknelė
Built-in Liemenėlė Taip
Elemento Tipas bridal vestuvinė suknelė
Iškirpte Brangioji
Nėščioms Moterims, No
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Nom Vestido de novia
itme pavadinimas vestuvinė suknelė
Tipas Reljefiniai Nuotakos Suknelė Vestuvėms
Apdaila Duobute,Kristalų
Prekės Pavadinimas FANOVAIS
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 14W
Vestuvinė Suknelė Audinys tiulis
Talėja Natūralus
Modelio Numeris ASAW52
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 40cm x 20cm (23.62in x 15.75in x 7.87in)

Panašūs produktai