6pcs bandymų vaizdo įrašą, uždaras viršuje pašarų universalus 440cc Aukštos kokybės degalų įpurškimo Žalias Milžinas 0280155968 lenktynių paieška

€51.55

-20%

€64.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veiklos kuro purkštuvus, aukštos kokybės degalų įpurškimo, kuro purkštukas (benzinas), Pigūs veiklos kuro purkštuvus, Aukštos Kokybės, aukštos kokybės degalų įpurškimo, Kinija degalų įpurškimo Tiekėjų.

Visi purkštuvas turi purškimo testas ,ištekėjimo bandymo srauto bandymo ,laikyti, kad visi gero balanso pirkėjui

nereikia gaišti laiką ir pinigus, blogas purkštukas (benzinas ) perkate 6pcs/set universalus viršutinio pašarų, degalų įpurškimo Žalias Milžinas 0280 155 968 degalų įpurškimo nemokamas pristatymas applicated audi vw "volvo", "ford" ir tunning automobilių,lenktynių,automobilių, automobilių ir motociklų sporto,ir tt techniniai duomenys:

OEM Kokybės Bosch Purkštuvai, kurių darbas labiausiai viršų pašarų, kuro įpurškiamas transporto priemonių.

SANDĖLYJE, taigi jums nereikės laukti.

Srautas CC per Minutę: 440CC/min @ 43.5 VSI

Srautas LB: 42LBS/Hr @ 43.5 VSI Garantijos 2-3% srauto atitikimo.

Atsparumas: 14 Omai

Įtampa: 8-15 V, vardinis 13.5 V

Srovės Stiprumas Amperais: 1.0 Amperų

Tarpikliais/O-Žiedas Įtraukta: Taip, dėl švirkščiamuosius narkotikus.

Kūno Stilius: Metalo ir plastiko kompozitas

Kuro Pristatymas: Multi Skylę Diskas

Elektros Jungties Tipas; EV1 (minitimer)

Ilgis: 3 cm, 74 mm

Skersmuo: 16 mm

O-Žiedai: Viršuje ir Apačioje 14.5 mm

Filtro krepšys ant keturių skylių diskiniai kuro žarnos antgalį aukščiausios kuro dulkinimo.

PATIKRINTI SRAUTAS YRA TEISINGA SAVO TRANSPORTO PRIEMONĖS TAIKYMO.

Greitas pristatymas, gera kokybe !!!! Antspaudas OEM numeris ant kūno . Tikimės, kad jūs turite lengva apsipirkti :) Pakavimo Duomenys: sandariklio Mūsų Privalumas 1. Mes ilgalaikis Kapt.lt parduotuvės pardavėjo ,Turtinga patirtis ir puikus Paslaugos jums 2. Visi mūsų produktai yra kilę iš ofessional po paslaugos jums 3. mes priimame kredito kortele ,jei yra problema, ar bet kurios kitos mokėjimo terminas norite pls let me know ,taip pat galime priimti Laivybos Sąlygas prekės bus išsiųstos, EMS,USP,DHL,Kinija Paštu, Oro Paštu/Hongkong Post Oro Paštu.Laivybos methed priklauso nuo jūsų pasirinkimo Laivybos methord Laivybos laikas USP,DHL, " FEDEX,TNT 2-7 dienas po prekių pristatymo EMS 4-10 dienų po prekių pristatymo (išskyrus atvejus, rusija,brazilija ir kai kurių šalių ) Kinija Paštu, Oro Paštu/Hongkong Post Oro Pašto 10-40 dienų Garantija 1. Kiekvieną produktai ateina su Garantija . 2. Kiekvieną produktai bus bandymas prieš čiomis.Laikyti, kad visi produktai gerai dirbti. Atsiliepimų: 1. Visi mūsų produktai bus toks pat, kaip nuotraukose ,todėl tikiuosi, kad mes galime gauti tik postive atsiliepimų . 2. Bet vieną, pavyzdžiui, palyginti su originalu ,pls išlaikyti tikri, kad mūsų yra konkurencingos kainos su aukštos kokybės, kad nereikia tikėtis turėti jokių prastų atsiliepimų 3.Mes taip pat norėčiau jūsų pasiūlymų, kaip pagerinti geriau Mes ieškome agento mūsų degalų įpurškimo ir degalų siurblio Visus ateiti su garantija, Geros kokybės ir konkurencinga kaina Agentas Pls nedvejodami kreipkitės į mane .

Tūris 440cc
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Elemento Ilgio 14mm
Prekės Pavadinimas Olmaige
V40 Metų 1999,2003,2001,2002,2000
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Volvo"
spalva Žalia
tiuningo dalys "Volvo"
OE NE. 0 280 155 968
Medžiagos Tipas Plastikiniai
"Volvo" Modelis v40
Pakuotės Dydis 4cm x 3cm x 3cm (1.57in x 1.18in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)

Panašūs produktai