14PCS Elektroninių Specialybių Bandymas Sukelti rinkinio Automobilių Bandymo Zondas Rinkinys Multimetras zondas veda rinkinys, Banana plug

€14.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bandymas sukelti rinkinys, automobilių bandymo sukelti rinkinys, švino tikrinimo rinkiniai., Pigus bandymas sukelti rinkinys, Aukštos Kokybės automobilių bandymo sukelti rinkinys, Kinijos švino bandymų rinkiniai Tiekėjų.

Savybės

1. Praktiška: Tai tinka visi elektros ir elektroninės paraiškos. Su keičiamomis zondai, patarimai, elektroninių bandymas sukelti kit " padės prijungti įvairius multimetrai, elektronika ir transporto priemonių.

2. Saugiai ir Tiksliai:Bandymas veda saugos lygis yra CATIII, Max įėjimo įtampa 1000 V, maksimali įėjimo srovė 20A,jie bus pateikti jav saugos eksploatavimo sąlygoms; Bronzos ir gilding patarimai yra aukštos kokybės laidžiosios ir jautrumo, mes bus gauti tikslūs tyrimo rezultatas su jais

3. Bandymo tušinukas pagamintas iš ABS + PVC pagal dvigubo įpurškimo technologiją, siekiant užtikrinti patikimą izoliaciją. Daug skirtingų rūšių zondai/patarimai įsitikinkite, mes galime padaryti mūsų darbą, bet būklė lengvai. 2 didelės aligatorius įrašą padės mums ilgalaikio bandymo sukelti kai kurių ypatinga padėtis

4. Patogūs Rankiniai Spaustuvai - Šilumos - ir šalta-atsparus bandymo zondai yra silikono izoliacija ir suteikia komforto važiuojant šlapia danga.

Parametras:

Ultra plonas vario patarimai ilgis:24mm/0.94 inc

Standartinis patarimai ilgis:20mm/0.79 inc

Apgaubta zondo ilgis:32mm/1.26 inc

Bananų žvakės galiuko ilgis:17mm/0.67 inc

Kastuvas plokštelės Įrašą galvos vidinis Skersmuo:6mm /0.24 inc

Rašiklio ilgis:112m/4.41 inc

Linijos ilgis:125cm

Didelis Aligatorius Įrašų ilgis:56.8 mm/2.24 inc(atidarymo 10mm/0.39 inc)

Medžiaga:PVC,ABS,Vario

Vardinė įtampa ir srovė:CAT III 1000 V, 20

Pakavimo Sąrašas:

2 x bandymų veda

2 x Ultra plonas vario patarimai

2 x standartinis patarimai

2 x Apgaubta zondas patarimai

2 x Didelės Alligator Clips

2 x Bananų Kištukai

2 x Kastuvu Antgaliai

ShangJiaOBD ne tik teikiame didmeninės ir mažmeninės paslaugos, bet taip pat suteikia Lašas laivybos paslaugas visame pasaulyje!

Mes bus įsitikinkite, kad produktai atvykti saugiai adresą, kad jūs pateikiate, kad pranešimas. Mes ne rašyti mūsų svetainėje arba bet kokia tiekėjo informacija ant pakuotės.

1.Po to, kai jūs padaryti, kad, mes laivas punktą taip greitai, kaip įmanoma.

2.Mes laivas jį DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/FEDEX/HKPAM ir duoti jums sekimo numerį(procesas trunka apie pusę vieną dieną arba vieną dieną).

3.Laivybos laikas yra maždaug 3~5 dienas DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dienų, EMS,20 dienų HK Post Oro Paštu arba Singpore Paštu.

4.Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

5. Jei jūs adresas yra atokioje vietoje DHL/UPS/TNT,turės pridėti daugiau 36usd.

6.Kai paketas atvykti į savo vietos muitinės,prašome susisiekti su muitinės artimiausiu metu ir perdavimo tarifų, mokestis priklauso nuo jūsų šalies,jei ne mokėti už tarifų,jūs negalite gauti paketą,ir mes negalime atsisakyti paketą,jei norite grįžti atgal,jūs turite mokėti už shippment.

1. Visos prekės yra visiškai nauja, ir gerai išbandyta prieš išsiuntimą iš.

2. Elementai bus gerai supakuoti oro burbuliukai voke ar dėžutėje.

Jei produktas yra pažeistas vežant arba bet kuris kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis. Mūsų profesionalūs technicist padės jums ne vieną kartą.

Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove problema. Ačiū!

3. Pažadame, 3 metų garantija ir eksploatavimo paslaugos.Jeigu kokybės problema,mes galime suremontuoti nemokamai 1 metus.

4. Po 1 metų, mes vis dar tiekia remonto paslaugos, tik už pagrindinio mokestis. Tai yra mūsų verslui, ir mes pažadą.

5. Mes siūlome techninę paramą ir visą gyvenimą paslaugas po pardavimo,.

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų paramos. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. Jis įkvėps mus būti geriau!

Elemento Aukštis 4cm
Prekės Pavadinimas AUTOOL
Modelio Pavadinimas Elektroninių Specialybių Bandymas Sukelti rinkinys
Prekės Svoris 0.18kg
Programinės Įrangos Versija Elektroninių Specialybių Bandymas Sukelti rinkinys
Elemento Tipas Multimetrai & Analizatoriai
Elemento Plotis 8cm
Įtampa V
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Elemento Ilgio 20cm
Elektroninis No
Aparatinės Įrangos Versija Elektroninių Specialybių Bandymas Sukelti rinkinys
Medžiagos Tipas plastiko ir metalo
galia W
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 9cm x 4cm (7.87in x 3.54in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai