Shijian Kardai Rankų Darbo Japonijos Samurai Katana Didelis Anglies Plieno Aštrių Praktikos Kardas Mūšį Pasirengę Peilis Derliaus Metalo Namų Gruodis

€106.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: GRUODIS, Pigūs gruodis, Shijian Kardai Rankų Darbo Japonijos Samurai Katana Didelis Anglies Plieno Aštrių Praktikos Kardas Mūšį Pasirengę Peilis Derliaus Metalo Namų Gruodis.

Bendras ilgis : 103cm/40.6 colių Ašmenų medžiaga : Aukštos anglies plieno, electropalted mėlyna

Ašmenų ilgis : 70cm/27.6 colių Tsuba : Lieti

Rankenos ilgis : 24cm/9.45 colių Habaki : Žalvaris

Peilio plotis : 3.2 cm/1.25 colio Seppa: Žalvaris

Disko storis : 0,7 cm/0.28 colių Menuki : Žalvaris

Tang : Full tang Fuchi& Kashira : Lieti

Kraujo groove : ilgai hi Ito : Sintetinio šilko

Ryškumas : Sharp Sageo : Sintetinio šilko

Rayskin : Imitavo rayskin labai griežti : Kietmedžio

PEILIS: ašmenų šis kardas yra ranka, kūjo ir poliruoti su 10 procedūrų.Plieno mes naudojame, yra ne normalus plieno su sunkvežimiu ar automobilius ar kitas gyvenimo elektra,plieno naudoti disko turinys daug daugiau anglies ir grynumas negali būti panašus.

TSUKA: Į Tsuka (rankena) yra pagamintas iš kietos medienos(plačiau apie 2 galus ir plonesni viduryje rankena), sandariai suvynioti per imitavo Samegawa (Ray oda) su sintetinio šilko Ito. Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš Lydinio. Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (vinys). Du Menuki (papuošalai) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

TSUBA: į tsuba yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo stumdomas ant menčių per thrusts.

HABAKI(ašmenys apykakle): yra vienas gabalas, žalvario statybos. pagrindinis taškas habaki yra, kad aš stora į diską,taip, tai yra normalu, jei yra ant nulio.

SEPPAS(tarpiklis): Du Seppas užtikrinti Tsuba( jei tsuba yra ne tiek stora, po ilgo laiko,jūs galite užsid kardas ir įdėti daugiau seppas ten.

Labai griežti: Kad labai griežti (apvalkalas) kardas pagamintas iš kietmedžio,susijusi su Sageo žalvario Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.

Šiltas 1 Eilutę. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas. Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės. Prašome žinau, tai prieš jus pirkti. Ačiū ! 2. Nuotraukas rodome yra 100% Realių Objektų Fotografija . 3. Kaip ir visi mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, 1`2 cm skiriasi, gali būti egzistavo. *Paketas apima: 1.surinkti kardas labai griežti (bet kardas stovėti nėra įtrauktas) 2.kardas krepšys (spalva yra siunčiami atsitiktinai,nemokamai, kaip dovana, ne garantija, grąžinimo ar keitimo)

Jūs galite kurti savo kalaviją čia. Tiesiog palikite mums pastabą apie jūsų jungiamosios detalės reikalavimus ir mes paruošime kardai pagal jūsų poreikius.

Jei kai kurie papildomas mokestis turėtų būti imamas mokestis, prašome don ' t make mokėjimo pirmasis, kai jūs jį užsisakyti. Mes pasikeis kaina už tave, ir tada jums reikia užbaigti mokėjimo.

Nemokamai Lydinio uώ

Nemokamai Ito uώ

Mes nuolat ito ir sagoe tos pačios spalvos.

Prašome atkreipti dėmesį, jav, kuri yra už ito ir kurie yra už sageo kai jūs padarysite užsakymą, jei norėsite keisti tada įvairių spalvų.

Nemokamai Rayskin uώ

Nemokamai Duokite uώ

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2`5 darbo dienas parengti kardas, jei nėra pritaikymas apie tai. Daugiau laiko bus reikalinga, jei kardas yra individualus.

2. Visi kardai bus išsiųstas AVS. Tai yra tik laivybos būdas, kuris gali laivų kardai.

3. Pirkėjų Informacijos-Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Tačiau kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis.

Longquan yra originalus vieta branginama kardai ir spalvos jūros vandens (reikmenys). Jis yra garsus savo šalyje ir užsienyje gamybos Longquan kardai. Dėl bazė 2600 metų'traditional kardas kultūros Longquan, mūsų įmonė paveldima ir plėtoti protėvių kardas-kalimo amatu, sugeria nuopelnus kitų kolegų, ir pasirinkti geriausią medžiagos sėmėsi kardai per 20 darbo procedūros, pavyzdžiui, įspaudimo, shoveling, padavimo, graviravimas, grūdinimas, poliravimas ir kt. Jis yra žinomas už skiriamieji bruožai "atkaklus ir aštrus, pora kietumas su minkštumo, grasina blizga ašmenys, prabangus modeliai ir detalės"

Ačiū už didelius lūkesčius ir paramos iš mūsų klientams. Mes niekada nuvilti, bet kardas-mylėtojas ir mūsų klientams. Tuo tarpu, mes siekiame, kad kiekvienas kardas turi būti puikus naujomis pastangomis, todėl tobulumo tobulas, ir patenkinti visus klientų'satisfactions.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums $3 NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas. Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, jums gali grįžti. Prašymą: 1. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 2. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Regioninės Funkcija Japonija
tango full tang
Modelis LQ1611A02
kraujo groove ilgai hi
Medžiaga Metalo
hamon banga hamon
Stilius Liaudies Menas
Ryškumas SHARP
Prekės Pavadinimas SHI JIAN
kardas stilius katana
Naudoti metalo namų puošybai
Ašmenys Spalva Mėlyna
Ašmenų Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Temos Sportas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)

Panašūs produktai