Mados Aukščiausios Kokybės Tauriųjų Temperamentas Chalatai Princesė Mergina Dress Bling Kūdikių Mergaitės Vaikų Drabužių Suknelė Cosplay 3-10 Metų Amžiaus

€10.97

-42%

€18.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: princesė mergina suknelė, fashion girl dress, mergaitės suknelė, Pigūs princesė mergina suknelė, Aukštos Kokybės mados mergina suknelė, Kinija mergaitės Tiekėjų.

Mados Aukščiausios Kokybės Tauriųjų Temperamentas Chalatai Princesė Mergina Dress Bling Kūdikių Mergaitės Vaikų Drabužių Suknelė Cosplay 3-10 Metų Amžiaus

Sijonas dydis:3=(3T) 4=(4T) 6=(5T) 8=(6T) 10=(7-8T) 12=(9-10T) Pastaba: 1 žr. Dydžio Šabloną, pirkti atsargiai, dėkoju, 2 Rankinis matavimas gali būti 1-2cm nuokrypis 3 spalva objektas gali būti šiek tiek šviesesnė ar tamsesnė nei nuotraukose Pakuotė: 1 Vnt Mielas Gražus Sijonas Mes priimame tik Alipay(Sąlyginio) .

Prašome atkreipti dėmesį, kad importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės pirce ar siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių'scustoms tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Mes esame priklausomi nuo mūsų Kapt.lt reputaciją ir klientų satifaction, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikite mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių, jei jūs gaunate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba netural atsiliepimus,mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Labai dėkoju už jūsų bendradarbiavimą anksto!! Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienos po apmokėjimo baigtas arba pašalinta.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Prekės yra vežamos Kinija Paštu airmai.

Kaip ir atostogų sezonas,tai užtruks apie 20-40 darbo dienas iki pristatymo.Tai gali užtrukti dar ilgiau, nes rečiau, oro ir inspektavimo per sieną. 1.Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gavo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę,siekiant kokybės, grąžinimo ar keitimo prekių.

2.Pirkėjai yra atsakingas už visus grįžta laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų apdoroti jūsų grįžtant po to, kai gausime jūsų produktus. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

Mūsų norml verslo valandą nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9 ryto iki 6 VAL Pekino Laiku.Visus laiškus pateikti užsakymai NEBUS tvarkomi savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Bet koks klausimas ar problema,nedelskite ir nedelsdami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Merginos
Built-in Liemenėlė No
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Gėlių
Prekės Pavadinimas Mylimas Angelas
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Vaikas MUS Dydis 3T, 4T, 5, 6, 8, 10
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apykaklės O-Kaklo
Siluetas A-Line
spalva kaip Nuotraukoje
Stilius Mielas
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Modelio Numeris OW022
Sezonas Vasaros
Apdaila Lankas
Nekilnojamojo Mėginys Taip
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.24kg (0.53lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai