BUHESHUI 1.5 W 6 V Saulės Elementų, Polikristaliniai, PET Saulės Skydelis Saulės Modulio "PASIDARYK pats" Kroviklis Švietimo Rinkiniai 110*110MM 2vnt Nemokamas Pristatymas

€7.63

-11%

€8.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: SAULĖS ELEMENTŲ, saulės elementų polikristaliniai, saulės modulis, Pigūs saulės elementų, Aukštos Kokybės saulės elementų polikristaliniai, Kinijos saulės modulis Tiekėjai.

1.5 W 6 V Saulės Skydelis Saulės Elementų Saulės Sistema "PASIDARYK pats" Skydas Polikristaliniai Saulės Elementų Skydelis Nemokamas Pristatymas

Produkto Aprašymas

1.visiškai nauja ROHS patvirtinta PET mini Saulės skydelis

2.Saulės elementai yra įdėtos ir apsaugotas patvarus išorinis poli rėmelį

3.polikristalinio silicio

4.Max darbo įtampa :6 V

5.Max darbo srovė: 0-250ma

6.galia: 1.5 W

7. Matmenys: 110*110*2MM

Kaip pasirinkti saulės baterijomis :

Ši lentelė rodo, kad saulės sistemos konfigūracija santykius tarp saugojimo, baterijų ir saulės kolektorių.

DC Saugojimo Baterijos

Saulės Skydelis

1.2 V

2V ~ 2.5 V

2.4 V

3.5 V ~ 4V

3,6 V

5V ~ 6 V

6 V

7.5 V ~ 9V

12V

15V ~ 18V

Paskirtis: MAŽŲ NAMŲ PROJEKTUS . MOKSLO PROJEKTUS . ELEKTRONINIS PROGRAMŲ . MOKESČIŲ MAŽŲ DC BATERIJAS . SUKURTI SAVO SAVARANKIŠKAI PO Paketai apima: 1x 1.5 w saulės skydelis

PRISTATYMAS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. 3 darbo dienų, siekiant perdirbti, gavęs mokėjimą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

(Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklausė nuo išreikšti bendrovė ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Dėkojame už jūsų supratimą)

-Prekės bus siunčiamos į visas pasaulio valstybėse.

-Mes naudosime oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai.

Paketas bus kietas ir atidžiai tikrinamas prieš pristatant.

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą. Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei ji yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2, piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2), Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

1, Dėkojame, kad pasirinkote mus. Teigiamų atsiliepimų bus palikti jums automatiškai, kai gauna jūsų mokėjimo patvirtinimo.

2, Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl,maloniai prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.

3, Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes teikti Aukščiausio Lygio Paslaugas,dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas.

4, į Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (Pekinas Laikas:9.00 ryto iki 6.00 val.).Jei ne atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau

Elementų skaičius 12
Lanksti Saulės Skydelis No
Modelio Numeris 1.5 w-PET
Maks. Galia 1.5 w
Tipas Saulės Skydelis
Dydis 110*110*2MM
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Skaičių Plokštės 1
Prekės Pavadinimas BUHESHUI
Medžiaga Polikristalinio Silicio
Nominalus Galingumas NO
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai