Moterų Žiemos Suede Pigskin Nepirštuotos Pirštinės Plius Aksomo Šiltas Pusę Piršto Natūralios Odos Pirštinės, Kumštinės Pirštinės

€11.53

-30%

€16.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: natūralios odos pirštinės, odos pirštinės, nepirštuotos pirštinės, Pigiai originali odos pirštinės, Aukštos Kokybės odos pirštinės, Kinija nepirštuotos pirštinės Tiekėjų.

Pristatymas:

1. Kinija Paštu Oro Sklypas (Mažiau nei 2 kg, jei daugiau nei 2 kg, pls susisiekti su mumis)

(1) Jis aneeds maždaug nuo 15 iki 45 darbo dienų kelyje labiausiai šalyje.

(2) Rusija, tai reikia 30-60days paprastai, kartais reikia daugiau laiko, pls kantriai laukti. Ir pls nereikia atšaukti užsakymą, kai pakuotė ji aon pristatymo. Pls palikti vardą ir pavardę.

(3) Brazilija klientų, pls palikti mokesčių Nėra, arba paketas, negali būti išsiųstas, ačiū.

2. DHL ir EMS

(1) Kai kurie šalies DHL paslauga yra gera, kai EMS yra geriau, pls pasirinkti, kas jums patinka, jei DHL, reikia 4-9days pasieks jus.

(2) Kai šalis EMS yra gera, tačiau Rusijai klientų, pls pasirenka EMS tik, ne DHL, " FEDEX, TNT ir kt.

3. Jei jums reikia, TNT, "FEDEX", UPS ir kitos express, kviečiame susisiekti su mumis.

Apie Mokesčių:

Mes nesame atsakingi už bet problemos (grįžti paketą arba už mokestį), kad sukelti klaidingą adresą, taigi pls palikti savo išsami informacija, kaip gauti prekes.

Mažiau vertė arba "pavyzdys" bus parašyta ant pakuotės, siekiant sumažinti mokesčių, tačiau mes nesame atsakingi dėl bet kokių kitų mokesčių arba mokestį pagal kliento šalyje.

Kai prekės išsiųsti, mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, tik laukti, kol jis atvyksta, pls kantriai laukti, tačiau, jei jūs negalite stebėti jį internete, kviečiame susisiekti su mumis, mes kelio jums.

Grąžinti Prekes:

Jei yra problemų dėl kokybės, mes priimame prekes grąžinti. Mes galime mokėti, laivybos mokestis, ir grąžinti visą mokestį, kuo mes gauti grąžinti prekes. (paprastai mes kruopščiai patikrinti prieš siųsdama prekes, mes negalime siųsti sugadintas prekes)

Jei jums nepatinka, gerai, galite sugrįžti geras, bet jūs turite sumokėti visi, laivybos mokestis. (Įskaitant laivybos mokestis jums ir mokestis mums)

Pls susisiekti su mumis per 7days po to, kai gausite paketą, informacijos, adresas, return. Jei daugiau nei 7 dienas, mes negalime priimti grįžti.

Pls nepjaukite etiketės, nereikia dėvėti, nereikia naudoti, nereikia plauti, nereikia, kad mažos, dėmių ant prekės, jei jums pasirengti grąžinti. Ar mes negalime priimti.

DUK:

Dydis produktus, bet surengė nuokrypis 2-3cm.

Realios prekės turi kai kurių spalvų skirtumas su nuotraukomis, parduotuvę.

Jei nesate tikri, pls susisiekti su mumis dėl išsamios informacijos apie dydį ir spalvą, prieš jums žaisti tvarka.

Jei norite didmeninės it, sveiki atvykę į palikite pranešimą, jūs galite gauti gerą didmeninės kainos, tačiau pagrindinė yra ta, kad MOQ.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, į mus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Ačiū iš anksto.

Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris ST-19
Medžiaga Kailio,Natūralios Odos
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Stilius Mados
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas ŠOKIAI SU SPARNAIS
Pirštinės Ilgis Riešo
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai