CucKooDo 50Pcs/daug Folio Premium PU Odos Slim Stovėti Atveju, "Lenovo" Tab 4 10.0 (TB-X304F)/ "Lenovo" Tab 4 10.0 Plus (TB-X704F/N)

€193.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju, kad "lenovo" tab, "lenovo" tab atveju, skirtuko 4 atvejis, Pigūs atveju, "lenovo" tab, Aukštos Kokybės "lenovo" tab atveju, Kinija skirtuką 4 atveju Tiekėjai.

Slim žemo profilio dizainas yra specialiai pagamintas "Lenovo" Tab 4 10.0 ( TB-X30F ) / "Lenovo" Tab 4 10.0 Plus ( TB-X704F/N ) Planšetinį kompiuterį . Pagaminta iš minkšto patvarus PU odos, jūsų prietaisas yra apsaugotas nuo įbrėžimų ir kasdien iškilimų. Minkštas vidaus pamušalas, taip pat apsaugoti ekraną, taip pat jaučiasi puikiai į savo rankas. Stovo funkcija siūlo puikų, patogų žiūrėjimo kampą arba perbraukiant ekraną. Tikslaus liejimo ir išpjovos leidžia lengvai prieiti prie visų funkcijų, ir uostus

*Bet tyrimus arba dissatisfactions, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo per

*Ali pranešimą arba klientų aptarnavimo el. Paštu, Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

*Visi daiktai bus surengtas pristatymas Kinijos oro paštu po 24hour išvalytas mokėjimą.

*Jeigu jums nepavyko įsigyti mūsų parduotuvėje, Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

*Importo muitų, mokesčių ir kitų rinkliavų, yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis. Prašome patikrinti, ar tarifo vietos Papročius.

*Sekimo Nėra. bus įdėti į tinklalapį; ji gali būti naudinga po savaitės. Jei ne, prašome susisiekti su mumis.

*Pristatymo laikas skiriasi dėl skirtingų šalių ir kitų veiksnių. Paprastai tai trunka 25-50 darbo dienų, kai kuriose šalyse gali prireikti 10-20 darbu papildomai. Tačiau, mes išsiųsti visus elementus, kaip greitai, kaip mes galime.

*Jei prekės yra blogos būklės, kai atvyko, mes išsiųsti jums arba grąžinti; Jei jums tiesiog nepatinka elementą, jis gali keistis be to, jį grąžinti per 7 darbo dienas, tuo tarpu, jums reikia mokėti už pristatymą atgal. Deklaracijoje turi būti baigta originalios pakuotės (gamintojo dėžę, Polistirolo, plastiko maišelius ir pan.) ir visi priedai, pakuotės informacinio lapelio ir žodžius.

*Jeigu jūs jau laukė savo užsakymą per 60 dienų (nuo tos dienos mokėjimų), prašome susisiekti su mumis. Mes stengiamės pasirūpinti išsiųsti ar grąžinti pinigus.

*Klientų pasitenkinimas yra branduolys mūsų sėkmė. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Prašome suteikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Laukiu jūsų Teigiamus Atsiliepimus Visiems DSR su 5 Žvaigždžių Taškų

Ačiū!!!

Tipas Apsaugos Shell/Oda
Pakuotė No
Stilius Mados
Plotis 5.6inch
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10"
Suderinamos Prekės lenovo
Medžiaga PU
Funkcija Lašas pasipriešinimo,Kietas,atsparus smūgiams,Anti-Dulkių
Modelio Suderinamumas Lenovo Skirtuką 4 10.0 colių / Lenovo Skirtuką 4 10 Plius
Ilgis 10inch
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris 5325234
Prekės Pavadinimas CucKooDo
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 20cm (15.75in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 11.0kg (24.25lb.)

Panašūs produktai