Meigardass prekės Karšto pardavimo Atsitiktinis tendencija natūralios odos moterims " messenger maišeliai karvės odos pirkinių rankinės ponios pečių maišą

€26.14

-29%

€37.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ponios pečių maišą, prekės pečių maišą, Pečių Krepšiai, Pigūs ponios pečių maišą, Aukštos Kokybės prekės pečių maišą, Kinijos Tiekėjų pečių krepšiai.

Produktų Išsamiai: Pareigos: Krepšys / Pečių Maišą / Portfelis krepšys / Pirkinių krepšiai / Rankinės Lytis: Moteris Medžiaga: natūralios odos svoris:apie 0.65 kg Matmenys (ilgis*Aukštas*Storis): apie 11cm*17cm*6cm 1 Pastaba: gali būti šiek tiek gerbiame, spalvos,nes kompiuterio monitoriaus. 2 pastaba: Su pagarba matavimo metodas,Prašome leisti 1-2cm dydžio nuokrypis. >>Grąžinimo Politika, Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, tiesiog grąžinti prekę mums per 14 dienų nenaudojamą būklės(pirkėjas sumoka grąžinti laivyba),mes bus padaryti keitimo ar grąžinimo, kai mes gavome elementą. >>Apie Importo Muito Visų sklypų bus declaimed kaip "Dovaną", ir deklaruoti mažesnę kainą užsakymą, mes visada stengiamės viską, kad Teisiškai Sumažinti savo importo muitus (arba GST ar V. A. T. ar kiti Mokesčiai).Daugeliu atvejų, nėra muitų tarifo muitai mokami. Tačiau, jei yra kokių nors, pirkėjas yra atsakingas už muitų tarifo muitai tik. >>Įsigyti laisvę Prieš mokėjimą, prašome atidžiai rodyti aprašymą ir informaciją apie mokėjimo. Pasibaigus mokėjimo, mes pakuotėje, prekių iš sandėlio visiškai ir tada pristatyti prekes. Jei sklype yra rasti, tai bus sugadintas ar pažeistas.Jei nenorite, kad šis produktas po pirkimo, prašome užpildyti priežasties, prieš teikdami :nenoriu pirkti šį maišelį.

Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Formos Dėžutė
Rankenų/Dirželiai Vieną
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Stilius Lady
Išorinis Dumblo Kišenėje
Prekės Pavadinimas meigardass
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Nėra
Pamušalas Poliesteris
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Kietumas Minkštas
Lytis Moteris
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Proga Universalus
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Elemento Tipas Rankinės
Modelio Numeris LQC277
Pakuotės Dydis 11cm x 6cm x 17cm (4.33in x 2.36in x 6.69in)
Pakuotės Svoris 0.65kg (1.43lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai