žalios spalvos aksomo permatomas seksualus kostiumas lycra spandex triko fetišas zentai unisex klasikiniai kostiumai helovinas kostiumai

€25.89

-4%

€27.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumai kanada nemokamas pristatymas, helovinas kostiumas klubas, helovinas juokdarys, Pigūs kostiumai kanada nemokamas pristatymas, Aukštos Kokybės helovinas kostiumas klubas, Kinija helovinas juokdarys Tiekėjų.

Aprašymas:

žalios spalvos aksomo permatomas seksualus kostiumas lycra spandex triko fetišas zentai unisex klasikiniai kostiumai helovinas kostiumai

Dydis: S M L XL XXL

Pastaba: Mes galime padaryti Priemonė, prašome pateikti savo matavimų, jei jūs negalite pasirinkti standartinio dydžio.

Custon funkcijos pls apsilankykite šią nuorodą :

Kreipkitės į mus: Jei pirkėjas turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes pasistengsime atsakyti greitai-per 12 valandų.

Klientų Informacija:

Prašome palikite pavardę, tikslų pristatymo adresą ir pašto, kai jūs pateikiate užsakymą, kitu atveju, prekių gal grįžo atgal vietinio pašto skyriaus, ir mums nebus grąžinti siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nuolaida: Tai Kamufliažas zentai yra pagaminti iš kokybės lycra spandex medžiaga, puikus kūrinys. Pagal užsakymą pagaminti paslauga yra avialble.Mes galime pasiūlyti didelė nuolaida, didmeninės/grupė įsigyti, prašome susisiekti su mumis jokio tyrimo. Grąžinti:

100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvieno daikto Grąžinimo/Keitimo per 1 savaites, jei nepasitenkinimą. Plz pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal. Laivybos mokestis laivybos kompanija, todėl aš galiu tik grąžinti produkto pinigų. Ačiū!

Pristatymas:

1) Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2) Prašome pasakyti savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-3days; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3) Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Paprastai tai trunka 15-25 darbo dienas atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

4) Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės

pašalinimo.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

5) Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Daugiau produktų, Kviečiame apsilankyti mano internetinėje parduotuvėje:

Medžiaga Lycra,Spandex
Simbolių Klasikinis Helovinas Kostiumai
Audinio Tipas Broadcloth
Specialios Paskirties Kostiumai
Dydis S, M, L, XL, XXL
Lytis Unisex
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai