APSVAIGINIMO STILINGAS TAHITIAN JUODA PERLŲ ŽIEDAS DYDIS 7-9#

€7.12

-29%

€10.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tahitian black pearl, black pearl, tahitian perlas, Pigūs tahitian black pearl, Aukštos Kokybės black pearl, Kinija taičio perlų Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mažmeninės ir didmeninės!

Mažiausia kaina! Aukščiausios kokybės!

Jūs Galite Maišyti skirtingus elementus kartu;

Pristatymas

1.Nemokamas pristatymas: Mes išsiųsti produktų Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongas Po Oro Paštu. laivybos laikas yra nuo 10 iki 25 darbo dienas dauguma šalies(JAV / Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė).15-35days, kad dauguma Europos šalių.

2.mes taip pat teikia EMS express(5-10 dienų),DHL(4-7days) arba UPS(4-7 dienų). Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie $20 ar didesnis.Laivybos būdas priklausys nuo jūsų užsakymo kiekio.

3. Mes naudosime jūsų laivybos adresas pateiktas Kapt.lt, kaip pristatymo adresą už prekes. Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis iš karto po apmokėjimo.

4.Jei jums kad mažiau nei 200 jav dolerių bus laivybos prekės, kurias kinija paštu, oro paštu, arba HK post oro paštu,daugiau nei 200 usd bus nemokamas pristatymas DHL,ar AVS kitų laivybos kompanijų ,ačiū!

Atsiliepimai

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Grąžinimo Politika

Turite 0 pavojų jūsų sandoris: Jei esate nepatenkinti elementus jums, mes atsiųsime keisti arba grąžinti visas išmokas tik tuomet, jei prekės yra paskelbtas atgal per 3 dienas nuo gausite.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.

Bauda ar Mados Mados
Pakabukas Dydis mm
Elemento Tipas Karoliai
Perlo Formos ovalo formos
Metalų Tipas sidabro padengtą
Stilius Madinga
Medžiaga pearl
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Ilgis cm
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Modelio Numeris geras
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Lytis Moteris
Formos\modelis Round
Pagrindiniai Akmens Spalva Multi
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 15cm x 3cm (4.72in x 5.91in x 1.18in)

Panašūs produktai