V2Z-P. 26 220V 1200W universalus dulkių siurblys, variklis didelės galios 130mm skersmens dulkių siurblys priedų dalių pakeitimas kit

€43.51

-9%

€47.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: švaresnis variklis, dulkių siurblio variklis, dulkių siurblių priedai, Pigūs švaresnis variklis, Aukštos Kokybės dulkių siurblio variklis, Kinija dulkių siurblys aksesuarų Tiekėjų.

V2Z-P. 26 220V 1200W universalus dulkių siurblys, variklis didelės galios 130mm skersmens dulkių siurblys priedų dalių pakeitimas kit Naujas prekės ženklas ,tačiau kokybės užtikrinimo ! Modelis: V2Z-P. 26 Įtampa:220V galingumas:1200W Suderinama su modelio: universalus dulkių siurblio varikliu didelės galios 130mm skersmens Paketą, Įskaitant: 1x dulkių siurblio variklis

Garantija Ir Grąžinimo Politikos

Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas. Jei prekė yra pažeista dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti. Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsargines dalis nemokamai, tačiau už bet kokią fizinę žalą ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi dalintis keletas suma.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".

Sklypo bus pristatytos per 35 dienas daugelyje šalių . Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neigiamų atsiliepimų.

Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite Su Mumis

Prašome leisti 24 valandas mums atsako, Jei jūs negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutė nėra pilnas.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai,gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus,jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis.

Mes vertiname jūsų bendravimo ir mes pasistengsime viską išspręsti bet kokias problemas gali egzistuoti.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Tipas Dulkių Siurblių Dalys
3 tipas motot už dulkių siurblių dalys
Modelio Numeris V2Z-P. 26 220V 1200W
galia 1200W
Pakuotė 1PC VARIKLIS
Prekės Pavadinimas FGHGF
Vakuuminis Dalis Tipas Varikliai
tipas 1 V2Z-P. 26
tipas 2 dulkių siurblio variklis
Įtampa 220V
Pakuotės Svoris 1.65kg (3.64lb.)
Pakuotės Dydis 22cm x 20cm x 10cm (8.66in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai