Wifi range extender 300M Wireless-N " Multi-funkcija mini Wifi Router/Kartotuvas/AP Signalo Stiprintuvas Su WPS Kartotuvas ES plug

€10.52

-15%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wifi range extender, range extender, WIFI ROUTER, Pigūs wifi range extender, Aukštos Kokybės range extender, Kinija wifi router Tiekėjų.

Belaidžio tinklo greitis iki 300Mbps ir Atgal suderinama su 802.11 b/g produktų, 5 darbo režimas: Bevielis Maršrutizatorius, Kartotuvas, AP, Klientas, ir Tiltas 2 x 100 mbps/ 10Mbps Auto-derybų Ethernet LAN Prievadai, QoS funkcija užtikrina kokybę, VoIP ir multimedijos transliacijos, Palaiko konfigūracijos failo atsarginę kopiją ir atkurti Palaiko WPS, vienas-mygtuką setup su Wi-Fi protected Setup , 2T2R MIMOTM suteikia didesnį pralaidumą prie asortimentą, palyginti su įprastinės 1T1R, Palaiko SSID transliavimo kontrolė Palaiko WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/ WPA2-PSK šifravimą, Palaiko WMM ir WMM-APSD, Palaiko 64/128/152-bit WEP, atitinka 128 bit WPA (TKIP/AES), palaiko MIC, IV Plėtra, Bendr. Raktas Autentiškumo, IEEE 802.1 X Sienos-plug dizainas, nereikia papildomo Maitinimo Adapteris, Win8 stiliaus Vartotojo Sąsaja, geriausias pasirinkimas išmaniųjų telefonų ir Tablet PC, Vartotojo sąsaja palaiko nemokamai INTERNETO programinės įrangos atnaujinimus

Dual Wifi Kartotuvas :

didina jūsų "Wi-Fi" signalą ir plečia diapazoną jūsų belaidžio tinklo srityse jūsų namuose, kad anksčiau turėjo mažai arba nėra signalo.

Ji taip pat belaidžiu ryšiu prisijungia bet kurio laidinę Ethernet prietaisą prie Interneto. Kas daugiau,

jos Dual-Ethernet prievadas leidžia veikti 5 darbo režimas: Bevielis Maršrutizatorius, Kartotuvas, AP, Klientas, ir Tiltas.

Pagrindinės Savybės:

Ethernet Tiltas:

Dvyniai Ethernet prievadas leidžia Plėstuvas veikti kaip bevielio ryšio adapteris prijungti laidinius įrenginius, pavyzdžiui, "Blu-ray" leistuvai,

žaidimų pultai, skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai ir Internetas, Televizorius. Tuo pačiu metu, prietaisas gali dalintis belaidžio tinklo, taip pat.

5 darbo režimas:

Bevielis Maršrutizatorius, Kartotuvas, AP, Klientas, ir Tiltas

"Prijungti ir Leisti" (wps):

Be naujų laidų ar kabelių, per įvairius esamas bevielio ryšio tinklo,

vartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį spausdami WPS mygtuką ant savo maršrutizatoriaus po Range Extender " mygtuką arba atvirkščiai per 2 minutes.

Lankstus Išdėstymas:

Įrenginio miniatiūrinis dydis ir sienos montuojamas dizainas, kad būtų lengva įdiegti ir perkelti lanksčiai.

Kai prijungtas su esamo maršruto parinktuvu, galite tiesiog atjungti ir prijungti Range Extender " atgal į niekur

per belaidžio spektrą esamų maršrutizatorius, be reikia sukonfigūruoti dar kartą

Universalus Suderinamumas:

Sklandžiai veikia su visų 802.11 b/g/n belaidžio ryšio prietaisų. Ji taip pat yra suderinamas su naujausia Windows 8 operacinė sistema

Iki 300Mbps WiFi perdavimo sparta

QoS funkcija užtikrina kokybę, VoIP ir multimedijos transliacijos

Komplektą sudaro:

1 x Wifi range extender

1 x naudojimo instrukcija

Apie Mokėjimas 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\\ \ 's informaciją. Vežimas ir Pristatymas 1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti, 2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti. 3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti 4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti Apie Atsiliepimus 1.Pirkėjas\\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. It\\'ll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Standartai Ir Protokolai Wi-Fi 802.11 g,Wi-Fi 802.11 b "Wi-Fi" 802.11 n
Palaiko WDS No
Pakuotė Taip
Su Modemo Funkcija No
Prekės Pavadinimas Devintosios Pasaulio
Maks. LAN Duomenų perdavimo Sparta 300Mbps
Prašymas Namuose
Modelio Numeris A00009
Palaiko WPS Taip
Tipas Belaidžio
"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis 2.4 G
2.4 G, Wi-Fi Perdavimo Sparta 300 Mbps
Skaičių USB Sąsajos Nėra
LAN Prievadai 2
Wi-Fi Perdavimo Standartas 802.11 b
Laidinio Perdavimo Sparta 100 mbps
WAN Prievadus 1 x10/100Mbps
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai