NAUJAS 2017 MIMRAPR PRO TEAM Žiemos DVIRAČIŲ JERSEY ilgomis Rankovėmis Dviračių sporto Drabužių, vilnos Šiluma Ropa Ciclismo Gamyklos Parduoti

€26.77

-9%

€29.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ropa ciclismo, ilgomis rankovėmis dviračių drabužiai, dviračių jersey ilgomis rankovėmis, Pigūs ropa ciclismo, Aukštos Kokybės ilgomis rankovėmis dviračių drabužiai, Kinija dviračių jersey ilgomis rankovėmis Tiekėjų.

Mes priimame Sumaišykite Užsakymą/Bulk Kad...

Tai mūsų malonu kurti ilgalaikius verslo santykius su jumis. Mes turime savo didelės apimties gamybos augalų, Mes esame įmonė, įsikūrusi Kinijoje ir mes turime stiprią komandą remti sandorį, ir stenkitės kuo tarnybą, tuo tarpu mes taip pat palaikome OEM ir Didmeninės prekybos,daugiau info,plz nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu! mes jums mažiausios kainos Ir greičiausią pristatymo laiką..

Mes turime savo didelės apimties gamybos augalų,galite kurti savo stilius jums patinka, duokite mums savo gamybos,įsigijimas Urmu(Daugiau kaip 10 rinkiniai), rašykite man, Arba spustelėkite konsultacijos internetu,mes jums mažiausios kainos Ir greičiausią pristatymo laiką..

Pristatymas

1)Paprastai, Mes naudosime Kinija Paštu galite nemokamai krovinių. ji mano, 7-20 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

2)Kartais tai galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. Pakavimo Informacija

Medžiaga Lycra,Poliesteris,Kašmyras
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Megztiniai
Pardavėjas (Gamybos įmonė)
Sezonas Žiema,Ruduo,Vasara,Pavasaris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris 02-201
Funkcija Quick Dry,Orui,Anti-Pilling,Anti-Trauktis,Suspaustas,Anti-prakaito,Kišenės,Raukšlių,Vėjo
Audinio Tipas Dobby
Sportas Tipas Dviračių sportas
Parama Galite spausdinti LOGOTIPĄ AR nuotrauką
Prekės Pavadinimas mimrapro
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Lytis Unisex
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai