PowerGreen Sulankstomas Saulės Įkroviklis 21 W Saulės Energijos Banko Mini Saulės Skydelis Išorės Baterija skirta Xiaomi už "Huawei"

€41.05

-26%

€56.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas saulės įkroviklis, sulankstomas saulės, saulės sulankstomas įkroviklis, Pigūs sulankstomas saulės įkroviklis, Aukštos Kokybės sulankstomas saulės, Kinijos saulės sulankstomas įkroviklis Tiekėjų.

PowerGreen Sulankstomas Saulės Mokestis 21 W Saulės Energijos Banko Mini Saulės Skydelis Išorės Baterija skirta Xiaomi už "Huawei" saulės įkroviklis, saulės energijos banko Techninės Specifikacijos

Prekės ženklas

PowerGreen

Modelis

HW-SP9

Dviguba Galia

5V 2A

Saulės skydelis Medžiaga

Sunpower skydelis

Saulės skydelis, elektra

21 W

Sulankstyto Dydis

290*650MM

Prasidėjusios Dydis 290*170*40MM

Svoris

664G

Perskaičiavimo Kursas

≥ 24%

Spalvos

Raudona+Juoda , Žalia+Raudona , Juoda+Sidabrinė

Kitos Funkcijos

Kablys Dizaino , Atsparus Vandeniui

Produkto Vaizdas

3 Dizainas - Paprastas, Plonas, Stiprus

Sulankstomas Dizainas - Lengva Nešiotis

Lauko Montavimo - Eyeholes Leidžia Pritvirtinti prie Kuprinės Lengvai Keliaujant , Pėsčiųjų , Kempingas

Kelių Spalvų

Pakuotė

Pagrindinės Savybės

1. Didelės Energijos perdavimo sparta : Protingas lusto viduje bus automatiškai nustatyti greičiausią mokestis valiuta jūsų prietaiso ir SUNPOWER saulės skydelis bus pasiūlyti iki 24% aukšto konversijos efektyvumą pasiekti didelio greičio įkrovimo

2. Nešiojamų ir Lengvas: Trivietis kartus dizainas (290*650MM) ir lengvas (664g), kad tai yra labai lengva paketą į savo kuprinės, puikiai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, kelionės ir kt. Tinklo projektavimas , gali pack kelių prietaisų ar piniginės .Geriausiai akis-skylė, montavimo kilpų, aplink skydelis leidžia lengvai pritvirtinti prie kuprinės, dviračių nuoma, palapinės ir kt.

3. Neribotas Energijos Šaltinis : Tiesiog atsiskleisti PowerGreen lengvas saulės baterijų kroviklį ir mėgautis švariu ir neribotą įkrovimo patirties, tiesiai iš saulės šviesos. Tada įkrauti savo išmanųjį telefoną ar bet koks kitas USB varikliniai įtaisai. Featuring dvi Smart įkrovimo jungtys, galite imti bet kuriuos du prietaisus vienu metu.

Pastaba:

1. Dėl intensyvumo saulės, krovimas į savo mobilųjį dažnai nėra labai stabilus.

2.Siekiant užtikrinti geriausią našumą, mes rekomenduojame įkraukite prietaisą su originaliu kabeliu arba trečiosios šalies sertifikuota kabelio. 3. Jis negali dirbti gerai drumstas dienų.

Vežimas

Atsiliepimai

1. Visame pasaulyje laivybos .( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo .

3. Mes tik laivas savo užsakymą adresą . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą . Rusijos klientams, prašome naudoti vardą ir pavardę .

4. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. SERBICE TRANZITO LAIKAS teikia pasiuntinių, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis . Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną .

6. Sklypo bus normalus laivybos tranzito .Šį kartą mes tikimės, kad bičiulio kantriai laukti . Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų , prašome susisiekti su mumis . Mes bėgių vežimą ir duoti jums atsakymą greičiau . Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas !

7 . Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be bendravimo su mumis ne pirmą kartą. Mes vertę mūsų klientams, taip pat grįžtamojo ryšio profilį. Jei mes ignoruoti savo pranešimą ar mes negalime išspręsti problemų, galite atidaryti ginčų.

8. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų , mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas . Jei gaunate sklypas . Tikimės, kad jums patvirtinti, gavimo ir mums teigiamai . Tai yra labai svarbu mums . Ačiū .

Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 2.0
Kokybės sertifikavimo FCC,CE,PSE,RoHS,KAULŲ ir raumenų sistemos
Galia 5V/2.1
Modelio Numeris HW-SP9
Kištuko Tipas Universalus
USB 2
spalva Raudona, Žalia, Mėlyna
Tipas Kelionės
Suderinamos Prekės Blackberry,LG, "Nokia", HTC, "Samsung", "Motorola"
Išvesties Sąsaja USB
Maitinimo Šaltinis saulės energija
Prekės Pavadinimas powergreen
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Pakuotės Dydis 31cm x 20cm x 5cm (12.20in x 7.87in x 1.97in)

Panašūs produktai