Rudens apranga nauja moterų juostele kišenėje ilgomis rankovėmis megztinis, sijonas, dviejų dalių apranga dryžuotas kostiumas trikotažas o kaklo bodycon megztiniai

€21.80

-12%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: megztinis, sijonas, kaklo megztinis, O Kaklo Megztinis, Pigūs megztinis, sijonas, Aukštos Kokybės kaklo megztinis, Kinija o kaklo megztinis Tiekėjų.

PASTABA:

Apie dydis: Visų dydžių Kinų dydis(KN dydis),kuris yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europoje dydis.Dydžio diagramos, gali būti 2-4cm skiriasi dėl įvairių rankinis matavimo metodus,buvo geriau rinktis didesnį, jei ne tikrai. Arba,siūlyti savo ūgį ir svorį, klientų aptarnavimo,kurio pasiūlymas pagal pardavimo patirtis,bet ne 100%teisingai garantuotas,dėl skirtingų aukštis masto ir dėvėti įprotis. (Prašome ne nusikalstamai ginčų, nes netinkamas dydis.) Apie spalva: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą. Apie kokybės problema: Kokybės problema patvirtinta:pažeistas, didelis plotas, dėmių,blogo įpročio, skaldytų zip,skyles,dažų ir pan., kurie gali būti grąžinamas, visiškai arba iš dalies. Nonquality problema patvirtinta:netinkamas dydis,tik nepatinka,temas stick,mažai dėmių,išnyks po plovimo,smulkių off-line\\išlenkimas,mygtukai sumušė toli,plaukų slydimo,spalva aberacijos,skaidrios medžiagos,kvapo ir kt. Medžiaga pareiškimai tik nuoroda,negali būti pasiteisinimas, grąžinamoji išmoka. Reikalavimas daiktai grąžinti, turėtų būti pateikti per 7 dienas nuo delievered.Grįžti laivyba bus apmoka pirkėjas. Ir faktinio pašto mes sumokėjo nėra grąžinami. Apie atsiliepimą: Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Kapt.lt.Visi elementai yra iš Kinijos ,ir yra visiškai naujas su žymės. (Mes nesame atsakingi už jūsų muito mokestis (jei turi) Atsiliepimai mums yra svarbus,prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes džiaugiamės, kad padaryti patį už jus. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų,kurie negali būti peržiūrėtas, kai paliko.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Uždaryti Tipas Nėra
Elemento Tipas Puloveriai
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Stilius Biuro Panele
Modelio Numeris Nustatyti
Apdaila Nėra
Modelio Tipas Dryžuotas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Lytis Moteris
Apykaklės O-Kaklo
Dydis S, M, L, XL
Prekės Pavadinimas OLONIYA
Medžiagos Sudėtis Kita
Storis Standartas
Technics Kompiuterio Megzti
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 30cm (3.94in x 5.91in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai