Daugiasluoksnės ruožas rankogalių apyrankę žiedas rinkiniai vestuvių nuotakos kristalų papuošalai moterims žmonos mama draugei, dovanos B12 dropshipping

€10.40

-10%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankė žiedas rinkinys, nustatyti vestuvių, kristalų papuošalai, Pigūs apyrankę, žiedą, nustatyti, Aukštos Kokybės nustatyti vestuvių, Kinija kristalų papuošalai Tiekėjai.

1052919822559

Tai yra ruožas apyrankę žiedas rinkiniai,2 atviri galai yra šiek tiek didesnis,šis dizainas yra daugiau nei 10 įvairių spalvų,nuo 2 eilės 9 eilės,kai spalvos būna atitikimo žiedai.

Imtis, siekiant taupyti daugiau, prašome!

Nuolaida: $10 off užsakyti $100+ $40 išjungtas kad $200+ $90 išjungtas kad $300 Leiskite mums žinoti, prašome, jei jums užsisakyti daugiau

Dropshipping: Mes priimame dropshipping užsakymus,nr. sąskaitas faktūras ir dokumentų paketai,tiesiog leiskite mums žinoti, 1-ojo kad prašome, jei reikia. Mes esame gamintojas,visada išteklių atkūrimui karšto pardavimo elementus. Turime sandėlyje JAV,daug daiktų yra,mūsų centrą, CA. Mes paprastai išsiuntimo užsakymų per 1-2 darbo dienas ir pridėti sekimo numerius Kapt.lt. Mes priimame CSV failo užsakymus.

Operatyvus pristatymas: Mes siūlome sekimo numerius visi užsakymai,prašome takelio Kapt.lt arba savo nacionalinės po interneto. MUMS,Ca,Aus,dauguma Europos (išskyrus Rusijos) ir Azijos pirkėjai,mes siūlome nemokamas skubus pristatymas už užsakymą $150+,tiesiog pasirinkite standartinis pristatymas, prašome,bus išsiųsti per DHL, ar AVS UPS expedited paštu. Rusijos pirkėjai,mes siūlome nemokamas skubus pristatymas už užsakymą $250+,tiesiog pasirinkite standartinis pristatymas, prašome,bus išsiųsti per EMS pagreitinta paštu.

Kokybės garantija: Visos prekės yra švino ir nickle nemokamai,būna burbulas ir supakuoti gerai.

Prašome atkreipti dėmesį:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos,jauskitės laisvai susisiekti su mumis, prašome, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą,mūsų klientai yra visada teisus,mes išspręsti ją kaip galima greičiau.

žiedo ilgis 2cm
Apyrankė viduje apskritimo 6.75 colių (17cm), prieš tempimas
Papuošalų Rinkiniai Tipas Apyrankės/Žiedas
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Lytis Moteris
Formos\modelis Round
Proga Šalis
Prekės Pavadinimas Yacq
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas apyrankė žiedas
Žiedo Dydis Dydis 7 iki tempimas
Modelio Numeris B12
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Medžiaga Crystal
apyrankės ilgis 2.5 colio (6.5 cm)
Bauda ar Mados Mados
Stilius Klasikinis
Pakuotės Svoris 0.13kg (0.29lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 7cm x 11cm x 3cm (2.76in x 4.33in x 1.18in)

Panašūs produktai