Multi-Misija MS2 Tactical Air-soft Ginklą Diržas 1000D Nailono Ginklą, Diržas Dirželis Sistema, Karinės Lauko Medžioklės Reikmenys

€8.22

-29%

€11.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medžioklės Reikmenys, pistoletas Diržas, pistoletas, diržas dirželis, Pigūs medžioklės reikmenys, Aukštos Kokybės ginklą diržas, Kinija ginklą, diržas dirželis Tiekėjų.

Tinka MS2. Medžiaga: 1000D Nailono. Plotis: 2,5 cm maždaug. Ilgis: Apie 135cm. Leidžia lengvai patekti ir į jį perkelti diržas, kad tilptų bet kokią situaciją. Reguliuojamas, daugiafunkcinis dirželis, patogiau naudoti lauke.

1 x dirželis

Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo Visus Elementus, bus išsiųstas alipay patvirtino adresu. Rusijos Pirkėjai: prašome pateikti mums jūsų vardas, pavardė (paprastai 3 žodžiai).Jei ne pilnas vardas parašytas ant jūsų paketas, paketai gali būti siunčiami kitu asmeniu, arba bereturned atgal į jav. Visus elementus, bus siunčiamas oro paštu, jei užsakymams virš 2kg, mes galime pasiūlyti express būdu, pavyzdžiui, EMS, DHL, "FeDex" ir tt

Muitas: Mes galime bendradarbiauti su jumis, aišku, paketai iš muitinės, bet negali būti pareigas. Jei jums reikia, susisiekite su mumis Kiti: Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu pirma vietoj atidarymo ginčų, jei jums nereikia gauti pakuotės po maždaug laiko. Kaip pristatymo laikas priklauso nuo šalies ir logistikos režimu. Ačiū.

Mes priimame Alipay. Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys. Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti prieš užsakymą.

Jei elementas yra defektų arba neteisingai pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti, arba ją grąžinti per 14 dienų nuo gavimo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Jei nesate patenkinti savo daiktus, galite keistis daiktą, o pirkėjas atsako už visus kitus, laivybos mokestis. Ačiū!

Jeigu esate nepatenkintas dėl kitų priežasčių, prašome neturi būti greitai išvykti MAŽAI DSR (MAŽIAU nei PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ) arba Neutralią/Neigiamą Grįžtamąjį ryšį. Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausius sprendimus, artimiausiu metu po jūsų žinutę. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas Geriausias nuolaida maloniai. Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų tikslas. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas. Sveiki atvykę į parduotuvę su mumis bet kuriuo metu.

Prekės Pavadinimas Wolfslaves
spalva Juoda,OT,TAN
Elemento Tipas pistoletas Diržas
Modelio Numeris LN-CD00177
Svoris 195g
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 5cm x 5cm (11.81in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)

Panašūs produktai