Rankų Moteris Platus Lankelis Musulmonų Indijos Moterų Turbaną Skarelės Dvigubos Paskirties Daug Spalvų Elastinga Apdangalai, Rožė Raudona Oranžinė

€7.47

-34%

€11.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galvos apdangalai šalikas, bandana galvos apdangalai, bandana drabužiai, Pigūs galvos apdangalai šalikas, Aukštos Kokybės bandana galvos apdangalai, Kinija bandana drabužių Tiekėjų.

Sveiki,Draugas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,mes kaspinai tiesioginis gamintojas,priimti užsakymą pagaminti dizainas,jei norite didmeninė, kad kaspinai,pls susisiekti su manimi tiesiogiai,didesnis kiekis ir didesnė nuolaida,sveiki!

Šis kaspinai turi dvi paskirtis,galima dėvėti kaip turbanas ar hairband.

Kaip nešioti kaip turbaną?pls žr. žemiau foto jūsų nuoroda

Rose Red

Violetinė Raudona

Susisiekite su mumis:

1. Jei jums reikia kartu pristatymas iki Express (EMS, "FedEx", UPS). Mes bus rasti mažiausią kainą jums!

2. Jei esate iš naujo-pardavėjų poreikius drop laivyba. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau kokybės mados su savo klientais! Mes negalime atskleisti, bet mūsų informaciją, tik jūsų vardu.

MŪSŲ PASLAUGOS

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

MOKĖJIMO

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms. Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

MUITŲ IR MOKESČIŲ

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje. Mes padėsime jums, pripažinęs, kad daiktas kaip "dovaną" su mažos vertės.

GRĮŽTI & KEISTIS

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus. Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija. Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus. Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums. Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes vertiname tai labai daug. Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Ačiū už pirkinius Caroline Mados Parduotuvė, linkiu gerai praleisti laiką čia! Ateiti dar kartą, mes atnaujinti nauji elementai kasdien !

Dydis one size fits all
Stilius Mados
Modelio Numeris 001
Medžiaga Nailonas
Lytis Moteris
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Tipas Hairbands
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai