Kostiumas atvartas ėriukų kailio liemenė natūralus furreal kailio gilet nekilnojamojo avių kailio liemenė avių kailių gilet moterims

€139.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ėriuko kailio liemenė, kailio gilet moterims, avių kailio liemenė, Pigūs ėriukų kailio liemenė, Aukštos Kokybės kailio gilet moterims, Kinija avių kailio liemenė Tiekėjų.

Žaliavų optimaliai atrankos turiu 20 metų patirtį, odos, kailių perdirbimo žaliavos yra pasirinkimas geriausias ėriukų vilnos žaliavų tiekėjais, įmonė iš šeimos yra šimtai žaliavos, žaliavos, iš ėriukų vilnos ranka pasirinko, ėriukų plaukai ploni, garbanoti plaukai valstybės, plotas ir t.t. yra atrinkti, kai oda sesuo pasirinkti žaliavų, aš naudojamas, kad žavisi žvilgsnį į ją. "Great Wall yra ne vieną dieną plytų", daugelio metų patirtis, negali būti padaryta, ir oda yra labai rimta asmens sesuo, ji visada sakė: "geros medžiagos yra būtina sąlyga geras kailis". Kas yra gera ėriukų plaukų medžiaga? Ėriukų vilna paprastai žiemą iš Vidinės Mongolijos, Mongolija pirkti, dauguma jų yra žiemos užšaldyti avių ėriukai, paprastai mėnesių yra tris ar keturis mėnesius plaukų, plaukai minkšti, natūralios plaukų apimtį, pagal curl galima suskirstyti į visą tūrį, pusę roll, sklandžiai tris kategorijas. Žinoma, visas tūris yra brangus. Paprastai, keturių sheepskins gali būti atliekami į žaliavos. Geras žaliavų, vienodą ir vienodos metodus, turėtų būti skiriamas dėmesys. Taigi, mes esame labai atsargūs, apie tai, žaliavos. Rinkoje yra daug ėrienos plaukų apimtį, yra dirbtinis, kad tai padaryti, tai yra mūsų tabu, nes trumpą laiką Maomao yra garbanotas, bet ilgą laiką Maomao arba atkurti valstybės gamtos, mes ne tai, kad mano avinėlis yra Maomao, nuplauti, bus atkurti gamtos curl. Išskirtinį peiliu odos kabinetas yra brangesnis, o kokybės kailiniai yra labai gerai, ypač Europoje ir Amerikoje, išskyrus prekės, nuoma, reklamos ir t.t. Mūsų ėriukų vilnos medžiagos kokybė nėra bloga, mes turime išskirtinį peilis, peilis gali pamatyti kailio meistras įgūdžius, įvaldyti procesas dešimtys metų, tik tvarkymas yra ne taip gerai, keletą metų kapitonas. Geras peilis, ne tik iškirpti drabužių daugiau sklandžiai ir medžiagos yra labai elegantiška. Tą patį drabužį, poveikį skirtingos pjovimo kailio master yra visiškai skirtingos, su gera metrų, taip pat turi "galiu". Mūsų trūkumus. Žaliavų, mūsų peilis nėra blogai, mes skirtumas kur? Tai ne stiliaus ir dizaino, bet ir prekės ženklo.

Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Storis Standartas
Tipas Platus waisted
Medžiaga Ėriukų Kailiai,Kailio
Stilius Dukart susidūrė su Kailiu
Prekės Pavadinimas qiumeizi
Dydis M, L, XL, XXL, XXXL
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris YGM-012
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką
Lytis Moteris
Su gobtuvu No
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Tikrą Kailį
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Rankovės Stilius Reguliariai
Amatų\Technics Visą Pliaupti
Drabužių Ilgis Ilgai
Apdaila Kailiniai
Pakuotės Dydis 55cm x 45cm x 12cm (21.65in x 17.72in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai