5VNT dviejų etapų keturių vielos 42 stepper motorinių 1.8 laipsnį 0.9 A 2KG stebėjimo įranga žingsninis variklis

€23.72

-12%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žingsninių Variklių, Pigūs stepper motor, 5VNT dviem etapais: keturios vielos 42 stepper motorinių 1.8 laipsnį 0.9 A 2KG stebėjimo įranga žingsninis variklis.

Ši partija iš dviejų fazių, keturių laidų 42 žingsninių variklių, dvigubi rutuliniai guoliai, rafinuotas kūrinys, modelis 42H32H-0504A, paprastai naudojamas: 3D spausdintuvus, pjovimo braižytuvai, tekstilės mašinos, medicinos įranga, robotų automatikos įranga, kompiuterių sūpynės galvą, stebint pan tilt požiūriu, galvos ir kitus aspektus, šios partijos varikliai turėtų būti naudojama stebėti sūpynės vadovai, nes visos partijos varikliai buvo įsigytas iš užsienio gamybos stebėsenos ir kontrolės gamykloje.

Dauguma elektros varikliai šios partijos varikliai yra gerai išsaugotas. Tai galima sakyti, kad tobulas, bet yra dar keli, nes pakuotė yra pažeista ir išvaizda turi nežymių pėdsakų trinties.

Žingsninių variklių specifikacijos: 42 MM

Optinis motorinių aukštis: 32.3 MM

Išėjimo veleno: 5 MM (su laiko skriemulys, ant viršaus)

Išėjimo veleno ilgis: 10 MM

Žengia kampas: 1.8

Atsparumas: apie 20.5 omai

Švino: du etapo keturių vielos

Linijos ilgis: 95 MM

(Raudonos ir mėlynos linijos etapo, o mėlynos ir juodos linijos etapo B)

24 V trumpojo jungimo srovė: 1 A

Sukimo momentas: 0.2 N. m (sąmata)

Masė: 217 g

Partijos motors " yra originaliai įrengtas, su diržo skriemulio. Jei norite, variklio optinės ašies, jūs galite padaryti įrašus arba bendrauti su kliento šaudymo metu. Mes galime padėti pašalinti laikas skriemulys.

Inventorizacijos varikliu, nėra jokių duomenų, mes vos spėja iš savo 24V trumpojo jungimo srovė 1A, vidinė varža yra apie 20.5 eurų spėlioti, tai variklio darbinė srovė yra apie 0.9 A, arba tiek, ir tada jis yra prisitaikyti prie mažo greičio impulsų Dažnis žingsninių variklių, sukimo momentas yra apie 0,2 Nm arba daugiau, rafinuotas kūrinys, labai geras žingsninių variklių.

Atkreipkite dėmesį: teismo Sprendimas grindžiamas patirtimi, šios partijos varikliai tinka aukštos įtampos vairuotojas valdybos (12V-24V), ir tai yra stepper motorinių tinka vidutinio ir mažo greičio operacija. Ji labiau tinka žemo dažnio impulsiniai signalai.

Pirmas variklių pardavimas " yra tik vienas oh..........

Tipas Nuolatinis Magnetas
Holdingo Sukimo Momentas N. M
Etapas 2
sertifikavimo CCC,CE
Srovė / Etapas 0.9 A
Modelio Numeris 42
Žingsnis Kampas(laipsniais) 1.8
Pakuotės Svoris 2.1kg (4.63lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai