Plečiama Naminių Vežėjas Mažų Šunų, Kačių, Minkštas Dvipusis Dėžė Aviakompanija Patvirtinta Veislynas Automobilio Kelionės Krepšys Daugiafunkcį Naminių Vežėjas

€37.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šuo Vežėjai, Pigūs Šuo Vežėjai, Plečiama Naminių Vežėjas Mažų Šunų, Kačių, Minkštas Dvipusis Dėžė Aviakompanija Patvirtinta Veislynas Automobilio Kelionės Krepšys Daugiafunkcį Naminių Vežėjas.

Mūsų naujas Naminių Vežėjas jau buvo atnaujintas, su stipresniais dirželiai & siūlės, geriau užtrauktukų, didesnio stabilumo, minkštesnė motina ir lengvesnės! Mes turime išklausyti klientų atsiliepimus ir padarė šį kačių ir šunų vežėjas geriausių rinkoje! PIRMOS KLASĖS KELIONĖS, skirti jūsų augintiniui. Patogiau nei standus dėžes. Mūsų novatoriškas naminių vežėjas turi plėsti pusių, kad zip out duoti suaugusių kačių ir šunų, daug vietos. Lengva nešti petį arba integruotos rankenos. LENGVOS KONSTRUKCIJOS ir JOKIŲ ŽLUGIMO lengva nešiotis, tačiau raukšlės vienodo saugojimo po lova ar į stalčių. Patvarus metalinis pasukamas įrašus išvengti sukimo petį, ir pavadėliu įrašą apsaugo jūsų gyvūnui iš veržlus out. Kišene šone dėžė išlaikyti priedai ranka. Daugiau informacijos žemiau nuotraukos:

Taikoma Šuns Veislė Universalus
Stilius Klasika
Modelis Kietas
Sezonas Visi Sezonai
Elemento Tipas "Automobilių Kelionės Reikmenys "
Tipas Šunys
Prekės Pavadinimas Petguider
Dydis 46x28x28cm
Fitable Svoris 2.8 lbs
Medžiaga Nailonas
Funkcija Kvėpuojantis
Pakuotės Svoris 1.3kg (2.87lb.)
Pakuotės Dydis 46cm x 28cm x 5cm (18.11in x 11.02in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai