PCBN tekinimo įrankių pjovimo įrankiai tekinimo įrankiai CNC tekinimo žirklės pjovimo deimantų Modelio DNDG150412

€18.80

-48%

€36.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įrankis nema, įrankis minkštas, įrankių parduotuvėse, Pigus įrankis nema, Aukštos Kokybės priemonė, minkštus saldainius, Kinija įrankis Tiekėjų sandėliai.

Esame atstovai Sanhe Yanjiao Kedun Precision Tools Co., Ltd.Kedun Bendrovė yra gamintojas žinomas gaminti didelio tikslumo pjovimo įrankis pagamintas iš politikos suderinamumo vystymosi labui,PCBN, keraminių medžiagų, ir kt. Kedun Bendrovė priima įvairių rūšių importuojamų žaliavų ir griežtai kontroliuoja kiekvieną aspektą, gamina super sunku priemones, siekiant užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę. mes imtis iniciatyvos įvesti daug pažangių įrankių šlifavimo mašinos, kurios gali mums padėti tegul mūsų produktus, visada pirmaujančių šalių viduje. Mūsų pagrindiniai produktai su ISO standartas apima politikos suderinamumo vystymosi labui intarpais ir PCBN įdėklai. Mes taip pat gamina daug ne standartiniai pjovimo įrankiai, pvz., tekinimo įrankiai, gręžimo įrankiai, griovelį įrankiai, screwers, frezos, reamers, chamfering įrankiai, graviravimas įrankiai, šonkaulių graviravimo įrankiai ir t.t.. Bazės principu Kokybės Pirma ir Klientų pirma, mes skirti suteikti mūsų klientams aukščiausios kokybės paslaugas. Sveiki klientams ateiti konsultacijų ir diskusijų.

Mokėjimo

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO;

Jei negalite kasos iš karto po užsakymo apdailos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi becompleted per 5 dienas.

Vežimas

Mes atsiųsime iš pakuotės per 1-5 darbo Dienas jūsų užsakymus. Visi Elementai paprastai bus išsiųstas ChinaPost Oro Paštu arba e-Pakelio.Rusijos vartotojams mes paprastai naudoti Posti Suomijos, rusijos Orą.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis laiku. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias atlygis ir galia!

Pastaba: Mes tik siųsti adresu tvarka. Pirkėjas būti atsakingi už bet kokius mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų surinkta pirkėjo šalis!

Grąžinimo & Grįžti

Mes teikiame 180 Dienų Garantija visiems išvardytiems produktams.Jei gausite defectve vienas, jis gali būti grąžinamas per 10 dienų po to, kai jūs užsiregistravote pakuotės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinama prekė turi būti originalioje sąlygas ir pirkėjas turėtų nešė grąžinti, laivybos mokestis.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums. Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti.

Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų. Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko. Dėkojame už jūsų supratimą.

Darbo Laikas

8:30-12:00 IR 14:00-18:00 VAL., nuo pirmadienio iki penktadienio

9:30-12:00, šeštadienis

Kietumas 10000HV
Modelio Numeris DNDG150412
Naudojimas vidaus tekinimo įrankis
Medžiaga PCBN
Danga deimantas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)

Panašūs produktai