Bombonešis Karinės Striukė Moterims Mados 2017 M. Pavasario/Rudens Derliaus Paltai Jaqueta Feminina Plius Dydis 3XL Kamufliažas Moterims Švarkai

€22.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mados karinės striukė moterims, karinės striukė mados moterims, karinės striukė moterims, Pigūs mados karinės striukė moterims, Aukštos Kokybės karinės striukė mados moterims, Kinijos karinės striukė moterims Tiekėjų.

Bombonešis Karinės Striukė Moterims Mados 2017 M. Pavasario/Rudens Derliaus Paltai Jaqueta Feminina Plius Dydis 3XL Kamufliažas Moterims Švarkai

Sveiki atvykę į Unikalių Drabužių už Jus

Daugiau daiktų, pls peržiūrėti

Medžiaga: Medvilnė

Dydis: S M L XL 2XL 3XL

Spalva Stilius: Natūralios Spalvos

Stilius: Atsitiktinis

Lytis: Moteris

Sezonas: Pavasario/Rudens

Dėmesio : patariame pasirinkti dvi arba trys didesni, nei jums įprasta dėvėti, nes ši striukė dydis šiek tiek mažas. Ačiū!

Be to, jei nesate tikri dėl dydžio, pls palikti masažas mums apie jūsų svoris, ūgis ir krūtinės, dydis bus pasiūlyta jums. Pls leisti 2-3cm skiriasi, kaip skiriasi matavimo.( 1inch=2,54 cm 1cm=0.39 colių )

Mokėjimo Terminai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, pls susisiekti su mumis.

Pristatymas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas, REIKIA, KAD ATITIKTŲ jūsų pristatymo adresą.

3. Vaizdus, rodomus gali ne tikrasis daiktas kaip cemara pikselių ir fotografavimas, foto metodas skirtumas ir yra jūsų nuoroda tik.

4. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grąžinimo Politika

1. Jums reikia susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gauto prekių ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES negalime IŠDUOTI JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo GRĄŽINTI .

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti,

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti, ir jums reikia turėti gabenimo mokesčio.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos, nuo TADA EITI Į JUMS PIRKINIŲ.

Atsiliepimai

Kaip vieta užsakymą

Rankovės Stilius Reguliariai
Tipas Slim
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Dydis M/L/XL/2XL/3XL
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Lytis Moteris
Modelio Numeris kamufliažas striukė moterims
Modelio Tipas Spausdinti
Apdaila Antpetis,Kišenės
Medžiaga Medvilnės
Storis Plonas
Stilius Mados
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Su gobtuvu No
Pakuotės Dydis 18cm x 16cm x 9cm (7.09in x 6.30in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai